Verenigde Zaken
Image default
Financiële diensten

Beleggen met beleggingssoftware

Beleggen met software

Ben jij al aan het beleggen in aandelen, opties of crypto? Voor veel mensen een dagelijkse bezigheid en voor andere een onbekend terrein. Een grote groep mensen wil wel beginnen met beleggen, maar heeft daar nog niet voldoende kennis voor. Het volgen van een cursus en beleggen met software kan deze mensen helpen.

Software & cursus

Het volgen van een cursus is verstandig als je gaat beginnen met beleggen. Je investeert tenslotte je geld in aandelen, opties of crypto en wilt hier toch enige controle over hebben. Nu loop je bij beleggen altijd het risico om je geld kwijt te raken ook als je wel veel kennis hebt, maar je weet in ieder geval waar je mee bezig bent.

Hoe mooi zou het zijn als je een cursus kunt volgen en daarbij krijg je ook de beschikking over software die je helpt om op een verstandige manier te beleggen. Zo een pakket is er al enige jaren en het heet de Trading Navigator Methode.

Dit pakket is ontwikkeld door Harm van Wijk die zelf al meer dan 30 jaar actief is in de financiële wereld. Ikzelf gebruik deze methode ook nadat ik enkele jaren gelegen de Trading Navigator Methode review had gelezen. 

Ik kwam er achter dat deze cursus enorm compleet is en dat je bovendien de beschikking krijgt over beleggingssoftware waarmee je door het volgen van signalen beter kunt beleggen. Je hoeft alleen de rode en groene pijlen te volgen om aandelen of opties te kopen of te verkopen. De tool is er niet voor cryptomunten het gaat alleen om aandelen en opties.

Meer rendement

Harm van Wijk claimt zelfs dat je door met zijn methode te beleggen 20 procent meer rendement kunt behalen op de beurs. Dit leek mij wat overdreven, maar nadat ik zijn methode enkele jaren had gebruikt kwam ik erachter dat het toch echt mogelijk is. Als je dus ook meer wilt weten over deze beleggingsmethode dan is het aan te raden om in ieder geval de review over dit pakket te gaan lezen.

https://tradingnavigatormethode.nl/