Verenigde Zaken
Image default
Financiële diensten

VDZ: Financiële diensten van hoge kwaliteit

VDZ: Financiële diensten van hoge kwaliteit

VDZ is een toonaangevend familiebedrijf met financiële diensten in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala van producten en diensten aan, waaronder goedkope leningen, verzekeringen, en hypotheken voor zowel de particulier als voor de zakelijke klant. 

VDZ heeft een lange geschiedenis van dienstverlening van hoge kwaliteit aan haar klanten. Bovendien staat de onderneming bekend om haar innovatieve producten en diensten. VDZ streeft ernaar haar klaant de best mogelijke service en ervaring te bieden.

De geschiedenis van VDZ en haar streven naar kwaliteit

In Hengelo zijn de gebroeders Van der Zee in 1999 hun eigen bedrijf in de financiële dienstverlening begonnen. Zij hebben een aanzienlijke expertise in de financiële sector en vinden het van cruciaal belang om het “de klant is koning,” na te leven, waarbij de nadruk ligt op eerlijkheid en kwaliteit. Iets wat klanten meteen op prijs stellen. VDZ is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf, met klanten in heel Nederland. 

“Wij zijn een hecht team dat elke dag uw behoeften op de eerste plaats zet, samen met ons personeel.”

Het ruime aanbod van producten en diensten van VDZ

Bij VDZ kunt u voor allerlei financiële wensen terecht. Zij helpen u graag met een lening, verzekering, of hypotheek. VDZ biedt ook andere diensten aan, zoals een autofinanciering, bedrijfsautoverzekering of levensverzekering.

U kunt vertrouwen op de kwaliteit van haar diensten, omdat zij:

  • Vele jaren ervaring hebben in de financiële sector;

  • Een familiebedrijf zijn dat de klant op de eerste plaats zet;

  • Een breed gamma van producten en diensten aanbieden;

  • Ernaar streven de best mogelijke service en ervaring te bieden.

Vernieuwende producten en diensten

Naast de gewone producten en diensten biedt VDZ ook innoverende oplossingen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld bij VDZ terecht voor een cyberverzekering. Deze verzekering dekt de kosten van bijvoorbeeld gegevensherstel of juridische bijstand als u het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit.

Als u vragen hebt of meer informatie wilt over deze producten en diensten, neem dan gerust contact met VDZ op. Zij helpen u graag verder!

 

https://www.vdz.nl/