Verenigde Zaken
Image default
Detailhandel

Luchtzuiverende kamerplanten kopen bij Plantenreus

Plantenreus is dé online shop als het gaat om luchtzuiverende kamerplanten. Wij hebben het grootste aanbod en je plant wordt gratis bij je thuisbezorgd. Daarnaast beschikken onze kamerplanten over een verse plant garantie. Kortom: de beste service voor de scherpste prijs!

De werking van luchtzuiverende kamerplanten

Maar wat is nou eigenlijk de werking van luchtzuiverende kamerplanten? En hoe werken ze precies? In deze blogpost lees je alles over luchtzuiverende kamerplanten. Zo weet je na het lezen precies welke kamerplant bij jouw thuis past!

Luchtzuiverende kamerplanten zijn planten die schadelijke stoffen uit de lucht kunnen halen. Denk hierbij aan stoffen zoals formaldehyde, benzeen en trichloorethyleen. Dit komt doordat deze stoffen worden opgenomen door de bladeren van de plant en daarna in water en CO₂ worden omgezet. De luchtzuiverende kamerplant is dus eigenlijk een soort mini-zuiveringsinstallatie!

Onderzoek naar luchtzuiverende kamerplanten

Wist je trouwens dat er onderzoek is gedaan naar de werking van luchtzuiverende kamerplanten? Uit dit onderzoek is gebleken dat kamerplanten de lucht met 30% kunnen zuiveren in één uur tijd! Dit komt doordat kamerplanten luchtstromingen volgen en zo de schadelijke stoffen uit de lucht kunnen halen.

Luchtzuiverende kamerplanten zijn dus niet alleen mooi, maar ook nog eens heel erg functioneel. Heb jij nog geen luchtzuiverende kamerplant in huis? Neem dan snel een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete plant vandaag nog! Wij bezorgen je plant gratis bij je thuis!

Hoe werken ze?

Wat is de werking van luchtzuiverende kamerplanten? Luchtzuiverende kamerplanten zijn een ideale oplossing voor een schoon en gezond binnenklimaat. Deze kamerplanten verwijderen namelijk giftige stoffen uit de lucht. Denk hierbij aan stoffen zoals formaldehyde, koolmonoxide en benzeen. Dit zijn allemaal stoffen die dagelijks vrijkomen in huis en kantoorpandes door bijvoorbeeld verbranding of het gebruik van cleaningproducten.

Niet alleen een sfeervolle toevoeging

Luchtzuiverende kamerplanten zijn dus niet alleen een sfeervolle toevoeging aan je interieur, maar dragen ook bij aan een gezonder klimaat in huis. Plantenreus.nl heeft luchtzuiverende kamerplanten voor iedere ruimte en budget. Kies jouw favoriet(e) plant(en) uit op onze website en bestel vandaag nog! Wij bezorgen je kamerplant gratis bij je thuis.

https://plantenreus.nl/kamerplanten/luchtzuiverende-kamerplant/