Verenigde Zaken
Image default
Werkgelegenheid

De leukste decoratie voor in het kantoor

Als je op een kantoor werkt, dan spendeer je hier het grootste deel van je werkweek. Het is dan belangrijk en natuurlijk ook leuk om het kantoor mooi te decoreren en op te fleuren, zodat het een gezelligere plek is om te komen. In dit artikel willen we je twee tips meegeven voor het opfleuren van het kantoor. 

 

Ga voor Nederlands trots

Onze eerste tip is om het kantoor op te fleuren met Nederlandse trots, natuurlijk in de vorm van Delfts Blauw! Het is niet alleen leuk voor de werknemers in het kantoor om de leuke delfts blauwe beeldjes te zien, maar ook voor klanten als ze in het kantoor zijn. In de Dutch Giftstore kun je de leukste Delfts Blauw decoratie vinden. Ga bijvoorbeeld voor Nederlands servies zoals borden en mokken in Delfts Blauw. Ook kun je er terecht voor leuke kussen en theedoeken in de Delfts Blauw print. 

 

Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kun je gaan voor de Royal Delft collectie. Dit is net iets luxer dan de delfts blauwe kussens en servies. Hier kun je luxere vazen en wandborden kopen voor in het kantoor. Hier staan prachtige Delfts blauwe printen op. Voor een echte koninklijke uitstraling ga je voor de Royal Delft collectie.  

 

Fleur het kantoor op met bloemen en planten

Onze tweede tip slaat terug op het opfleuren van het kantoor. Opfleuren kun je natuurlijk het beste doen met bloemen en planten. Door kleurrijke bloemen en frisse planten naar je kantoor te halen breng je niet alleen kleur naar het kantoor, maar zal het ook nog eens lekker gaan ruiken en de planten zorgen voor betere luchtzuivering. Het maakt het kantoor dus gezellig en ook nog eens fijner om in te werken. Daarnaast kun je leuke bloemen natuurlijk in prachtige Delfts blauwe vazen plaatsen.