Verenigde Zaken
Image default
Management

Waarom zou je een koffiemok bedrukken?

Als je tien items mag opnoemen die je sowieso dagelijks gebruikt, dan zal er naast je tandenborstel zeker ook een mok of kopje in dat lijstje staan. Vele van ons drinken al van bij het ontbijt onze eerste kop koffie, of nemen die mee onderweg naar het werk in een thermosbeker. Ook op kantoor wordt vaak thee, koffie of een oplossoepje gedronken. Een koffiemok is in het bedrijf steeds binnen handbereik. Heb je er dan ooit al bij stilgestaan dat een koffiemok bedrukken met jouw bedrijfslogo misschien wel een interessante manier is om meer in de kijker te lopen? Hoe pak je dat het beste aan?

Koffiemok bedrukken voor een professionele uitstraling

Bied jij in je wachtruimte een kopje koffie of thee aan je klanten aan? Of staat er een espressomachine in de vergaderzaal waar je jouw ondernemingspartners uitnodigt? Dan staat het erg professioneel wanneer deze dranken geserveerd worden in een mok die het bedrijfslogo draagt. Een koffiemok bedrukken met het logo van je onderneming is een eenvoudige manier van marketing. Het toont aan dat je oog hebt voor detail en zet je bedrijfsnaam of logo extra in de verf. Er is een strakke lijn van gewone koppen en espressokopjes met aangepaste schoteltjes. Perfect om aan de receptie te plaatsen of je koffie en thee te serveren tijdens het klantengesprek.

Het perfecte relatiegeschenk

Als onderneming kun je een koffiemok bedrukken met je logo, een leuke tekening of verrassende boodschap, om deze als relatiegeschenk uit te delen aan je trouwe klanten of aan je medewerkers. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Je kunt bijvoorbeeld voor de eindejaarsfeesten een koffiemok zo bedrukken waarbij er aan de ene kant het nieuwe jaartal en aan de andere kant jouw bedrijfsnaam staat. Of volg de laatste ecologische trends en ga voor een herbruikbare thermosmok om als relatiegeschenk uit te delen. Je klanten nemen deze thermosmok overal met zich mee, wat jouw logo of bedrijfsnaam nog meer publiekelijk maakt. 

Koffiemok bedrukken voor vakbeurzen

Wil je als bedrijf opvallen tijdens een vakbeurs en niet de zoveelste in de rij zijn die balpennen, ballonnen of blocnotes uitdeelt? Een koffiemok bedrukken kan ook hier een originele oplossing bieden! Kies voor een goedkoper model zoals een hippe vintage metalen mok om uit te delen tijdens beurzen en conferenties. Als je doorgaans grote bestellingen plaatst worden er hoeveelheidskortingen gerekend op je order. Alle bedrukkingen zijn persoonlijk en kunnen perfect aangepast worden aan de wensen van jouw onderneming.

Een koffiemok bedrukken voor je medewerkers

Je medewerkers zijn het hart van de onderneming. Laat ze dit ook weten met een kleine attentie en voorzie elk personeelslid van een eigen koffiemok of thermosbeker met een leuke slogan of eigen naam. Die kunnen ze thuis of op kantoor gebruiken. Dat scheelt een hoop kartonnen bekertjes. Op die manier vang je twee vliegen in één klap. Je biedt je medewerkers een leuk geschenk, en wanneer zij dit op hun beurt gaan gebruiken, vergroot je ook de visibiliteit van jouw bedrijf. Als bedrijf een koffiemok bedrukken, is een strategisch interessante manier van promotie voeren op vele vlakken.