Verenigde Zaken
Image default
Management

Laptoptas essentieel onderdeel van de zakelijke outfit

In het zakenleven is de outfit van doorslaggevend belang. Als zakenman of – vrouw moet je je daarin stijlvol maar comfortabel kunnen bewegen, want anders sluit je nooit een succesvolle deal. Een zakelijke laptoptas is een onmisbaar onderdeel van de outfit, of je nu een stijlvolle leren laptoptas heren nodig hebt of een strakke laptoptas dames. Behalve dat de tas bescherming biedt aan je laptop is het ook een soort mobiel kantoor. Je kunt er alle noodzakelijke dingen in meenemen, zodat je in staat bent om overal aan het werk te gaan.

Laptoptassen van Plevier

Bij Plevier worden al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw laptoptassen van leer gemaakt. De collectie leren laptoptassen is enorm groot en valt op door zijn authenticiteit, stijl en kwaliteit. Elke zakenman of -vrouw kan zich met zo’n laptoptas in positieve zin onderscheiden. Behalve dat deze laptoptassen erg mooi zijn, zijn ze ook heel praktisch. De tassen hebben een stevig vak om de laptop goed te beschermen tegen stoten. Naast een stevig vak voor de laptop zijn de tassen ook voorzien van handige vakken voor andere belangrijke benodigdheden, zoals schrijfgerei, een tablet of een smartphone.

Duurzame materialen

Het basismateriaal voor de laptoptassen van Plevier is leer. Dat is een natuurlijk en duurzaam materiaal, dat zo is behandeld dat het een heel zakenleven mee kan gaan. Het leer is zo bewerkt, dat het tijdens het gebruik alleen maar mooier wordt. Door de tekening in het leer is elke laptoptas uniek. De tassen zijn bovendien heel sterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je laptop en andere persoonlijke spullen nat worden in een zware regenbui. Een laptoptas van Plevier zorgt ervoor dat je zowel wat betreft uitstraling als uitrusting altijd verzekerd bent van de beste materialen.