Verenigde Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dalton Medical – Specialistische Alexandrite lasers

Ben jij eigenaar van een schoonheidssalon, plastisch chirurg, dermatoloog of huidtherapeut en ben jij op zoek naar een lasersysteem voor jouw behandelingen? Dan zit je goed bij Dalton Medical! Als je een grote investering gaat doen zoals deze, wil je natuurlijk goed onderzoek gedaan hebben in de partij waar je de laser bij koopt. Ben je benieuwd naar onze reviews? Bekijk dan ons Google Mijn Bedrijf account met de daarbij behorende reviews via deze link.

De alexandrite laser van Dalton Medical

De alexandrite laser heeft een aantal jaar geleden zijn opkomst gemaakt in Nederland, waar voorafgaand heel veel jaar aan theoretisch en praktisch onderzoek is gedaan. Het is een geweldige technologie die vooral gebruikt wordt voor de volgende behandelingen:

  • Ontharen: wil iemand definitief af van bepaalde lichaamsharen, dan is de alexandrite laser een goede uitkomst. De lichte en dunne haren kunnen hier ook makkelijk behandeld worden door het type laser. Een ideale oplossing voor alle huidtypes van I t/m maximaal IV.
  • Pigment verwijderen: wil iemand van zijn ouderdomsvlekken en/of pigmentvlekken af? Dan is deze laser hier ook de ideale oplossing voor. Dit komt omdat de 755nm golflengte het pigment in de epidermis en/of bovenste huidlaag het allerbeste kan zien.
  • Vasculaire indicaties: De Alexandrite laser heeft enige absorptie in bloed, waardoor het eventueel mogelijk is om vaten in bijvoorbeeld het gelaat te behandelen. Omdat bloed en vaten dieper in de huid liggen is een laser met een hogere golflengte, zoals een Nd:YAG laser (GentleYag Pro-U & GentleMax Pro), soms geschikter.

 

Hoe werkt een behandeling?

Als voorbeeld nemen we een ontharingsbehandeling. Als eerste wordt de huid gereinigd en hierna krijgt de patiënt een laagje verkoelende gel aangebracht op de desbetreffende huid. Het gevoel wat volgt wanneer de laser bezig is, is als een elastiekje op de huid. De haren absorberen de energie van de laser en zet zich om in warmte in de haarzakjes. De haarzakjes gaan hierdoor kapot zonder dat de huid beschadigd wordt. De haren vallen uiteindelijk uit zonder weer terug te groeien. Het resultaat is daarom ook heel snel zichtbaar. Vragen?

Heb je vragen omtrent de laser? Kijk dan zeker even op de website van Dalton Medical, waar ook de contactgegevens vermeld staan.