Verenigde Zaken
Image default
E-commerce

Logo omzetten naar vector

Heb je een logo in een PNG, JPG of PDF formaat en wil je deze graag omzetten in een .eps vector bestand? Dan kan dat met behulp van met Vectormagic. Vroeger kon dit gratis, maar tegenwoordig hebben zij een pricing model toegevoegd zodat je hiervoor maandelijks voor moet betalen.

Logo omzetten naar vector 

Met een tools zoals vectormagic converteer JPG-, PNG-, BMP- en GIF-bitmapafbeeldingen automatisch naar echte SVG-, EPS- en PDF-vectorafbeeldingen online door ze eenvoudig te uploaden. Echte full colour tracering, geen software te installeren en de resultaten zijn direct klaar! 

Dit zijn de drie stappen die u moet volgen om uw logo om te zetten naar een vector online. Lees snel verder

1. Uploaden

Upload een afbeelding en we zoeken automatisch uit welke instellingen we moeten gebruiken en traceren de afbeelding voor u.

2. Herzien en bewerken

U kunt het vectorbestand bekijken, de instellingen aanpassen en zelfs het resultaat bewerken, allemaal binnen dezelfde tool.

3. Downloaden

Het resultaat wordt geleverd in .svg, .eps en .pdf vectorbestand.

Logo omzetten naar vector via Illustrator of Photoshop

Een logo vectoriseren via Vectormagic is vrij beperkt. U heeft zelf geen controle over het gevectoriseerde resultaat. Daarnaast kan de kwaliteit van het vector bestand ook nog eens tegenvallen.

Wij raden het niet aan om uw vector bestanden via Vectormagic te converteren. Heeft u kennis van programma’s zoals Adobe Illustrator, Adobe Photoshop of Inkscape? Dan kunt u zelf uw logo vectoriseren via deze programma’s. Met Adobe Illustrator kunt u gebruik maken van Image Trace. Helaas valt de kwaliteit in sommige gevallen dan ook tegen. Om het beste resultaat te krijgen, moet u uw logo handmatig overtrekken in Adobe Illustrator. Zo heeft u volledige controle over het vectoriseren. U kunt ook gebruik maken van een online service om een vector bestand te laten maken voor u.