Verenigde Zaken
Image default
Transport en logistiek

Bespaar op verzendkosten met een doos op maat

Als leverancier van producten die bij klanten thuis bezorgd moeten worden betaal je vaak te veel aan verzendkosten omdat je een veel te grote doos moet gebruiken. Dat hoeft niet langer. Bij Superdoos kun je dozen op maat laten maken. Als je weet hoe groot de dozen moeten zijn kun je met behulp van een speciaal ontworpen configurator de afmetingen van de door jou gewenste doos opgeven. Je kan ook aangeven van welk soort karton de dozen moeten worden gemaakt en naar welk type doos je op zoek bent. Enkele dagen na het plaatsen van je bestelling worden de dozen gratis bezorgd.

Zorg voor een herkenbare doos

Dozen op maat laten maken is een goede manier om op de verzendkosten te besparen. Door de dozen herkenbaar te maken werk je aan je naamsbekendheid. Ook dat kan bij Superdoos. Je stuurt gewoon je logo online op en plaatst een bestelling. Binnen een paar dagen worden de bedrukte dozen bij je thuis afgeleverd. Het voordeel van een gepersonaliseerde doos is, dat de klant meteen weet dat de producten die aan de deur worden afgeleverd van jou afkomstig zijn. Als zij de doos hergebruiken of met oud papier aan de straat zetten, is dat ook weer een manier om je naamsbekendheid te vergroten.

Doos als visitekaartje

Aandacht besteden aan de verpakking van je producten kan veel opleveren. Zoals al is aangegeven is een bedrukte doos een vorm van reclame, die mogelijk voor nieuwe klanten kan zorgen. Dozen op maat laten maken draagt bij aan optimalisering van het bezorgproces. Doordat er geen loze ruimte in de bestelauto’s wordt ingenomen kan de bezorging efficiënter worden afgehandeld. Uiteindelijk heeft de hele keten rondom de bezorging voordeel van op maat gemaakte dozen. Dozen laten bedrukken en op maat laten maken is prijstechnisch het meest voordelig bij grote aantallen dozen.