Verenigde Zaken
Image default
Informatiediensten

Een mooie fitnesswebsite laten bouwen

U bent op zoek naar een website ontwerper om uw droom fitnesswebsite te bouwen, toch? Nou zoek niet verder want wij hebben alle tools en kennis die nodig zijn. Ons team bestaat uit experts die hard zullen werken totdat u tevreden bent met wat ze hebben gemaakt!

Waarom een fitnesswebsite als personal trainer?

Websites zijn de sleutel tot succes bij het starten van een nieuw bedrijf. Er zijn steeds meer mensen op zoek naar een personal trainer, een coach of een maaltijdplan. Als u niet online aanwezig bent met alle relevante informatie, dan vinden klanten wel iemand anders die dat wel doet!

Promoot uw diensten online en word gevonden wanneer klanten zoeken naar een personal trainer bij hen in de buurt. Laat mensen sessies boeken op uw site wanneer ze maar willen! Deel succesverhalen van vorige trainingen om anderen te inspireren, verkoop producten via het e-commerce platform woocommerce in combinatie met wordpress.

Koppeling met sociale media

Motiveer uw klanten door sociale media in de site te integreren. Krijg meer volgers en houd ze betrokken met onze automatische integratie van Facebook, YouTube & Instagram!

Online formulier om te boeken

Laat bezoekers een afspraak online inplannen op uw website en zie hoe de website volstroomt met klanten. Dit is een geweldige manier voor u om een online personal trainer programma of yogalessen te promoten, aangezien mensen gemakkelijk hun volgende trainingssessie direct vanaf uw site kunnen boeken!

Google maps integratie

In plaats van tijd te verspillen met lange omwegen, voegt u een Google Maps-kaart toe aan uw contactpagina, zodat potentiële klanten meteen kunnen zien hoe kort de weg is die hen naar hun sportieve doelen leidt.

Uw klanten helpen hun doelen te bereiken is wat u geweldig maakt in uw werk. Nu is het tijd voor ons om hier iets aan te doen! We kunnen een fitnes website bouwen die mensen zal helpen inspireren.

https://www.gigawebdesign.com/fitnesswebsite/