Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Nieuwe bh nodig? Neem je tijd!

Nieuwe bh nodig? Neem je tijd!

 

Het uitzoeken van een nieuwe beha is meestal niet het leukste klusje wat er is. Toch is het wel belangrijk dat je er goed de tijd voor neemt en niet een te overhaaste beslissing maakt. Een bh draag je immers toch dagelijks en de nodige uurtjes. Als je er dan toch eentje moet uitzoeken, dan kun je er maar beter even wat extra tijd en energie instoppen, dan dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop. Dus sta jij op het punt een nieuwe bh aan te schaffen, dan is het verstandig nog even een keer extra te kijken of dit wel is wat je daadwerkelijk zoekt en of het ook wel prettig en comfortabel zit. Het is natuurlijk zonde wanneer blijkt dat je er achteraf toch spijt van krijgt. Om je te helpen, hebben we een aantal tips voor je.

 

Ga naar een winkel

 

Tegenwoordig kunnen we natuurlijk heel snel en gemakkelijk alles wat we willen online bestellen. Dat geldt dus ook voor een bh. Toch is de aanschaf van een bh wel net iets anders dan bijvoorbeeld een paar sokken of een nieuwe string. Een bh heeft vaak een stuk complexere maatvoering, waardoor het verstandig is om eerst even te passen. Dit kan natuurlijk ook thuis, maar blijkt je bh dan niet te passen, dan zit je weer met retouren. Of dat heel wenselijk is, dat moet je jezelf natuurlijk afvragen. Vooral bij speciale bh’s zoals een compressie of prothese bh wordt er vaak kritisch naar een aantal zaken gekeken. Zo dient de maatvoering perfect te zijn, aangezien je anders last kunt krijgen van irritaties aan je huid.

 

Wees niet te zuinig

 

Hoe vaak per jaar koop je nu een nieuwe bh? De kans dat dit niet vaker is dan één of twee keer is natuurlijk ontzettend groot. Het is daarom ook verstandig om niet te bezuinigen op de aankoop ervan. Het heeft namelijk geen enkele zin, dat je een paar euro hebt bespaart, maar achteraf blijkt dat je bh helemaal niet zo fijn zoals je eigenlijk zou willen. Je kunt dus beter een paar euro meer uitgeven aan een beugelloze bh, dan dat je een goedkope bh koopt die eigenlijk voor geen meter zit. Dan is de kans namelijk vrij groot, dat je vervolgens alsnog een hoop geld moet uitgeven aan een andere bh, zodat je het alsnog dubbel hebt betaald.