Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Ontdek het gemak van een tijdelijke opslagtent

Groeit u bedrijf uit zijn spreekwoordelijke jas? Maar weet u niet wat de beste oplossing is voor dit probleem? Wellicht kan een opslagtent u letterlijk ruimte geven. Vastgoed is duur op het moment en er kleven de nodige risico’s aan. Als het gaat om tijdelijke ruimte door bijvoorbeeld een grote order of het gaat om een tijdelijke kantoorruimte omdat de huidige nog niet klaar is bijvoorbeeld dan is een opslagtent de oplossing.

Een opslagtent klinkt wellicht wat simpel, een beter beschrijving is demontabel gebouw. Als het gaat om tijdelijke opslag of een tijdelijk distributiecentrum dan is een demontabel gebouw ideaal. Afhankelijk van wat er opgeslagen moet worden is er keuze in goed geïsoleerde gebouwen die de temperatuur van de goederen waarborgen, waarin veilig gewerkt kan worden en wat er degelijk en goed uitziet als er klanten op bezoek komen. Een dergelijk gebouw is niet alleen geïsoleerd maar biedt ook keuzes in deuren, zijn er dubbele deuren nodig of enkele deuren, is er verlichting nodig et cetera. U als ondernemers beslist wat er nodig is en vervolgens wordt u compleet ontzorgd en wordt het distributiecentrum of de opslag volgens uw wensen opgebouwd.

Is er tijdelijke kantoorruimte nodig? Dan kan een demontabel gebouw ook uitkomst bieden, bespreek uw wensen en het tijdelijke gebouw staat er in no-time. Kostenbesparend en zeer efficiënt. Ook als noodgebouw kan dit een goede oplossing zijn, zoals een tijdelijke teststraat voor covid, een noodhospitaal of als opvang voor vluchtelingen en daklozen. Maar ook als tijdelijke woningen voor seizoenarbeiders bijvoorbeeld. De gebouwen kunnen compleet worden opgeleverd met sanitair, , keuken, slaapkamers, woonkamers, gezamenlijke ruimtes, verlichting, verwarming. De tijdelijke woningen kunnen ook voorzien worden van glaswanden zodat men ook een echt huiselijk gevoel ervaart.

Heeft uw bedrijf een jubileum en valt er wat te vieren? Ook bij deze gelegenheid kan een tijdelijk gebouw uitkomst beiden. Er zijn prachtige tijdelijke feestruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. complete restaurants, feestzalen met mooie decoratie, unieke designs. Iedereen zal verstald staan van de mogelijkheden. Veel bedrijven in de automotive branche hebben de demontabele gebouwen ook ontdekt. Ideaal als tijdelijke werkplaats maar ook als showroom. Moderne demontabele showrooms voor net dat beetje extra ruimte, of als extraatje om de nieuwste modellen beter uit te laten komen of voor extra opslag. Voorzien van verwarming, elektra, verlichting en wat u ook maar wenst.

Deze demontabele gebouwen zien we ook vaak terugkomen op beurzen en congressen. als beursstand, congreshal, tijdelijke restaurants of terrasoverkappingen. In het straatbeeld zien we ze steeds vaker en meestal hebben we niet eens door dat het een tijdelijke opslagtent is. Bij sport evenementen worden deze gebouwen ook regelmatig ingezet om het publiek een overdekte zitplaats te geven, als merchandise stand of als verkooppunt. Een demontabel gebouw is een efficiënte manier van ruimte creëren, vooral als het gaat om tijdelijke extra ruimte is dit een kostenbesparende optie.