Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Verwelkom ouderwetse charme in je huis met een woonkamer in vintage-stijl

De woonkamer is de meest levendige plek in elk Indiaas huishouden. Het is de ruimte waar we uiteindelijk het grootste deel van onze quality time doorbrengen, van het ontvangen van onze gasten tot het genieten van onze filmavonden met familie, wat quality time doorbrengen met onze kinderen of ontspannen met een warme kop koffie en een roman na een lange dag vol werk. De woonkamer bepaalt de sfeer van uw huis en maakt het levendig. 

Vintage stijl

De vintage stijl is de beste manier om een ​​ouderwetse charme in je woonkamer te brengen en een gezellige, gastvrije sfeer te geven. Maar het kan een moeilijke taak zijn om de vintage design esthetiek te matchen met een modern huis. Als vintage designelementen niet met precisie zijn ontworpen, kunnen zeer omvangrijk en zwaar uitzien. Daarom brengen we je unieke interieurs in vintage-stijl die naadloos in je moderne huis passen en tegelijkertijd een verbluffend stijlstatement creëren. Een vintage bureau of een tweedehands dressoir in vintage stijl kunnen je woonkamer deze extra stijlelementen geven

Een stijlvolle woonkamer met een Chesterfield bank en vintage accenten

Leer geeft een luxe uitstraling aan de ruimte en voegt een vintage uitstraling toe aan een ultramodern huis. Het ingewikkelde behang, gouden lambrisering en meubels dragen bij aan de design esthetiek. U kunt enkele vintage woonkamer decoratie-elementen toevoegen, zoals de ouderwetse telefoon met draaischijf om het woonkamer ontwerp te accentueren. De dubbelzijdige Chesterfield-bank en bijzettafel voegen voldoende zitruimte toe terwijl ze het middelpunt van de woonruimte zijn. Je kunt ook vintage woonkamer lampen gebruiken om de ruimte te verlichten.

Een perfecte mix van moderne en vintage stijlen voor je woonkamer

Deze vintage eclectische woonkamer heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte mix van traditionele en moderne stijlen. De stijlvolle eettafel met met leer beklede stoelen brengt de charme van weleer in zich. De verschuifbare jali-wand en de houten vloer vullen de ruimte prachtig aan. Om de ruimte een modern tintje te geven, hebben we een compacte bank en een prachtige spoetnik-kroonluchter toegevoegd. De warme kleuren op de muur vullen het hele ontwerp aan, maar let op brede ramen, veel licht en een wit plafond om de donkere muur kleuren te compenseren. Gebruik enkele kamerhoge vintage gordijnen voor de woonkamer om de look samen te voegen.

Een woonkamer in vintage-stijl met marmeren vloeren en opvallende meubels

Deze stijlvolle woonkamer met met leer beklede queensize stoelen, een bank en een marmeren vloer geeft de ruimte een luxe uitstraling. Het houten verlaagd plafond met spots verlicht de ruimte prachtig. Je kunt je muren ook decoreren met leren lambrisering, spiegels en wat decoratief behang om de ruimte nog mooier te maken. Om de look compleet te maken, plaatst u enkele vintage woonkamer lampen en vloerlampen strategisch naast de spiegel om uw verfijnde woonkamer in vintage-stijl wat glans te geven.

https://verenigdezaken.nl/verwelkom-ouderwetse-charme-in-je-huis-met-een-woonkamer-in-vintage-stijl