Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

De geschiedenis van de rugzak

De geschiedenis van de rugzak

 

De rugzak bestaat al heel lang. De geschiedenis van de rugzak gaat tot in de oudheid. De rugzakken van toen zijn niet zo modern als nu. De rugzak werd gedragen door touwen die gemaakt zijn van dode grasvezels. De functies van de rugzak waren toen hetzelfde als nu. Later kwamen de rugzakken die gemaakt waren van stokken en canvasdoeken. Deze werden ook gebruikt door soldaten. 

Hoe is de rugzak ontstaan?

In de oudheid bestond de rugzak al. De touwen werden gemaakt van dode grasvezels. De rugzak functioneerde toen al op dezelfde manier als de rugzakken van nu. Je kon deze gemakkelijk op de rug dragen door de touwen. Voor en in de oorlog kwamen de rugzakken die gemaakt waren van stokken en canvasdoeken. Het Amerikaanse leger maakte de eerste volledige functionele rugzak. 

De soldaten konden deze dragen tijdens hun missie. Ze konden munitie en andere spullen opbergen in deze rugzakken. De rugzak werd steeds moderner en is nu verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je kunt nu een rugzak kopen in allerlei designs en maten. Dat was vroeger nog niet. De rugzak is trendy geworden onder de mensen omdat je deze op de rug kunt dragen. 

Een zebra rugtas is trendy

Een zebra tas is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er is genoeg keuze uit designs en kleuren. De trendy zebra rugtas is populair bij de mensen. Het zijn stijlvolle tassen die je overal kunt dragen. Voor iedereen is er wel een zebra rugtas. De zebra tas is niet alleen verkrijgbaar als rugtas maar ook als schoudertas, handtas, shopper en als kinderrugzak. 

De zebra tassen zijn ideaal voor kinderen en vrouwen omdat ze hip zijn en eigentijds. Ze hebben vrolijke kleuren en zijn origineel. De zebra tassen zien er stoer uit en bieden veel ruimte. Je kunt een zebra rugtas of andere zebra tas gemakkelijk schoonmaken. De zebra tassen zijn van een goede kwaliteit en gaan lang mee.

Een cross body bag die je kruislings kunt dragen

Vind je het niet zo fijn om een rugzak te dragen, dan kun je ook kiezen voor een trendy cross body bag. Je draagt een cross body bag schuin over je bovenlijf. De crossbody tas is verkrijgbaar met een brede schouderband zodat die comfortabel zit. De crossbody bag biedt veel ruimte voor je spullen en is ook te kopen met extra vakken. Een cross body bag is ideaal en vooral praktisch.