Verenigde Zaken
Image default
Auto-industrie

Winkelstelling kopen

Geef jezelf een nieuw accent met dit moderne en tijdloze wandsysteem. Het doorlopende gatenpatroon zorgt voor een flexibele belasting van alle gangbare steunen. Het modulaire ontwerp zorgt voor een perfecte plaatsing van bijna elk product met verschillende asafmetingen. Maak je systeem- en plankdetails compleet met een sokkel of lade. Definieer gedurfde details voor uw winkel en geef ze een modern industrieel ontwerp. De combinatie van metaal en hout zorgt voor een onverwacht contrast. Door de juiste meubels te combineren met een wandsysteem in het midden van de ruimte ontstaat er een nieuw ongebruikt ontwerp voor elk individueel meubelstuk in de winkel.

Omdat het in onze eigen fabriek van Stellingdiscounter wordt geproduceerd, kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Made in Germany door accessoires in de winkel te kopen. Maar wij bieden u veel waar voor uw geld. Neem bij vragen of wijzigingen contact op met onze experts. Wilt u over een paar jaar uw accessoirewinkel uitbreiden en losse onderdelen kopen? Het maakt niet uit of je accessoires in de winkel koopt.

Onze unieke winkeluitrustingssystemen worden ter plaatse ontworpen en vervaardigd. Bij het winkelen in onze winkel kunt u kiezen uit aantrekkelijke producten zoals Addison, Bergen, Glasgow of Brooklyn. De Glass Glow-serie combineert chique industriële tonen met een moderne retro-look om een ​​unieke sfeer te creëren. De Addison-serie is eenvoudig maar elegant. Het is zeer klassiek en straalt tijdloze elegantie uit. Door dit accessoire in de winkel te kopen, zal uw product opvallen. Vooral de industriële kant is populair vanwege de conventies, maar ziet er toch serieus uit. De serie Bergen biedt een goed alternatief voor de serie Glasgow. Als je accessoires in de winkel koopt, kun je natuurlijk aanpassingen en aanpassingen doen aan de afzonderlijke onderdelen.

 Houd je van elegant design en duurzame esthetiek? Dan is het Ceres wandsysteem de juiste keuze voor jou. Ze presenteert haar producten prachtig op een moderne en klassieke manier. Precieze details zoals in hoogte verstelbare rookglazen planken en universeel verkrijgbare draagriemen zorgen voor onopvallende elegantie. Het fijngestructureerde, hoogwaardige laminaatoppervlak zorgt voor een waardevolle sfeer. Wie wil er niet denken aan goede tijden in de productie? Liefhebbers van industriële gebouwen, bruggen of treinstations kenmerken dit industriële tijdperk. Dit prachtige ontwerp is terug te vinden in de Brooklyn meubelserie. Er is een extra “roestig” oppervlak toegevoegd om accessoires in de winkel uniek te maken.