Verenigde Zaken
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Leef duurzamer met body bars

Body bars: vriendelijk voor huid én milieu

Voor de productie van onze consumptiegoederen zijn veel grondstoffen, energie en transport nodig. Als je bewust met het milieu wil omgaan, dan richt je je dus op het kopen van artikelen waarbij zoveel mogelijk natuurlijke grondstoffen worden gebruikt, minder energie wordt gebruikt en bovendien het transport beperkt is. Ook plastic verpakkingen belasten het milieu. Gelukkig neemt de populariteit van de body bar als alternatief voor plastic flessen met douchegel toe. We vertellen hier meer over dit product.

Heerlijk geurende zeep van natuurlijke ingrediënten

Je wil graag als je onder de douche staat je huid optimaal verzorgen. Je huid mag niet uitdrogen, want dan kan deze makkelijker beschadigen. Met biologische body bars, stukken zeep van natuurlijke ingrediënten, reinig je je lichaam tijdens het douchen en omhul je jezelf met een heerlijke geur. De bars hebben vaak mooie kleuren en staan leuk in je badkamer. Ook op het aanrecht in de keuken zijn de bars een aanwinst om je handen mee te wassen.

Simpele, maar luxe huidverzorging

Een bodybar is eenvoudig in gebruik. Door de bar tussen je handpalmen te bewegen activeer je het schuim en kan je jezelf met masserende bewegingen inzepen. Uiteraard spoel je de zeep ook weer goed af. Door het product na gebruik in een speciale zeephouder of zeepzakje te bewaren, zorg je voor een langere levensduur. Een bodybar mag uiteraard niet in het water blijven liggen.

Met Eco Company je ecologische voetafdruk verkleinen

Body bars zijn bij diverse winkels en webshops verkrijgbaar. Eco Company is een webwinkel waar je alle duurzame producten voor lichaamsverzorging, voor de keuken en badkamer handig bij elkaar vindt. Ook voor eco-lampen kan je bij deze eco-webshop terecht. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en de productie van de artikelen is zo duurzaam mogelijk.

https://eco-company.nl/