Verenigde Zaken
Image default
Industriële goederen en diensten

Je producten professioneel laten verpakken door een co packing organisatie?

Co packing: ontdek de ideale verpakking

Sauzen, zoetwaren, gedroogd fruit, tabletten. In de voedingsindustrie speelt de loonverpakker een belangrijke rol. Al deze producten moeten namelijk veilig en hygiënisch verpakt worden. Heb je een proefmonster van een nieuw product en wil je dit laten verpakken in een sachet? Of wil je een nieuwe superfood verpakken in een pillowbag? Als je verpakkingen zoekt die passen bij je product en die je product goed herkenbaar maken, dan is het een goed idee om een co-packing bedrijf in te schakelen.

Co-packer draagt bij aan de kwaliteit van je product

Het voordeel van het inschakelen van een co-packer, is dat je erop kan rekenen dat je product met materialen van een hoge kwaliteit verpakt wordt. Dit voorkomt aantasting van je product, dat zelfs wint aan kwaliteit en houdbaarheid. Een professionele organisatie gespecialiseerd in co packing weet bovendien alles van de verpakkingseisen in binnen- en buitenland. Om de kwaliteit en veiligheid te garanderen zijn er kwaliteitsmedewerkers die hiervoor de juiste opleiding hebben gehad.

Veilig je producten laten verpakken

Voedingsmiddelen moeten veilig zijn voor de consument. Een co-packer maakt het daarom mogelijk dat je producten worden afgevuld en daarbij worden gecheckt op ferro, non-ferro en RVS. Naast metaaldetectie kan ook het koelen van de producten belangrijk zijn. Een professioneel verpakkingsbedrijf heeft hiervoor de juiste koelingsruimten. Producten die pindavrij moeten zijn kan een co-packing bedrijf gescheiden verpakken.

Advies over verpakkingsmogelijkheden

Een van de bedrijven die gespecialiseerd is in co-packing, is Macropack. Hier zijn je producten in veilige handen en kan je terecht voor een deskundig advies. De onderneming verpakt voor de voedingsindustrie, maar heeft ook ervaring met non-food. Deze expert beschikt over diverse certificaten, zoals FSSC 22000 en SKAL. Macropack neemt het gehele verpakproces voor zijn rekening en de medewerkers vullen volgens hoge standaarden de verpakkingen voor je af.

https://www.macropack.nl/