Verenigde Zaken
Image default
Boekhouding

Ooit gehoord van assistent accountant samenstelprakrijk?

 

Wat houdt deze baan in?

De baan assistent-accountant samenstelpraktijk houdt voornamelijk in dat je bezighoudt met het assembleren van ingewikkelde jaarkringen. Het adviseren naar de klant toe en het onderhouden van persoonlijke contacten is ook hier een belangrijk onderdeel van. Verder verzorg je de klant aan de hand van het verbeteren van cijfers en data. Deze baan is gerelateerd met een assistent-accountant audit. Deze baan houdt in dat je risico’s en de planning van diverse taken gaat inschatten. De overeenkomsten tussen deze twee banen is dat je een afwisseling hebt van taken. Je krijgt binnen het bedrijf ook een belanghebbende rol en word je gelijk tot allrounder ingezet. Het enige verschil is dat bij een samenstelpraktijk bezig bent met het opstellen een iets ingewikkeldere jaarrekening.

 

Belangrijke aspecten om te weten

Deze baan maakt het erg geliefd voor alle medewerkers binnen deze branche, omdat je tijdens deze baan van vele uitdagingen gaat tegenkomen en je krijgt ontzettend veel mogelijkheden voor zelfontplooiing en kennisopbouw. De dingen die allemaal centraal staan in deze baan is dat je een hechte band creëert met je team en vooral data kunt analyseren.

 

Over de zaken arbeidsvoorwaarden en salaris

  • Tijdens deze baan heb je te maken met de volgende aspecten:
  • –          Voorzien van een collegiale baan met enthousiaste collega’s
  • –          Thuiswerkvergoeding
  • –          Geschikte pensioenregeling
  • –          Flexibele werktijden
  • –          Telefoon en laptop
  • –          Perfect salaris dat hoort bij de desbetreffende niveau die jij uitoefent
  • –          Verlof van 27 vakantiedagen
  • –          Reiskostenvergoeding

 

Behalve deze zaken worden ook een aantal dingen van een medewerker nog bijzonder. Je krijgt voor deze baan een cursussen zoals learning on the job, coaching en diverse studiefaciliteiten.

 

Wat houdt de specifieke term ” samenstelpraktijk’ in?

Als medewerker ben je hier bezig als accountant voor meerdere bedrijven, waarvoor je dus jaarrekeningen opstelt en allerlei overige diensten gaat verlenen. Hieronder vallen loonadministratie en belastingzaken.

 

Tenslotte zijn de belangrijkste pointers benoemd over dit onderwerp en kan je snel aan de slag met deze baan.

https://werkenbijbgh.nl/vacature-assistent-accountant-samenstelpraktijk/