Verenigde Zaken
Image default
Marketing en reclame

Een uitgebreide gids voor stylingproducten voor mannen

Een uitgebreide gids voor stylingproducten voor mannen

Als het gaat om stylingproducten voor mannen, zijn er zoveel verschillende opties dat het overweldigend kan zijn. Van pomades en waxen tot gels en sprays, de keuzes kunnen eindeloos lijken. Maar maak je geen zorgen, wij vertellen je alles wat je moet weten! In deze blogpost lichten we de verschillende soorten stylingproducten voor mannen uit, zodat je de perfecte kunt vinden voor jouw haartype.

 

Pomades en waxen

Pomades en wassen zijn typische producten op oliebasis die een sterke fixatie geven en tegelijkertijd glans en textuur aan je haar toevoegen. Ze zijn ideaal om dik of krullend haar onder controle te houden, omdat ze een langdurige fixatie geven zonder te zwaar of plakkerig aan te voelen. Om pommade of wax te gebruiken wrijf je een kleine hoeveelheid tussen je handen om het op te warmen voordat je het door je haar haalt. Als je extra controle wilt, kun je een kam of borstel gebruiken bij het aanbrengen van het product. Zorg ervoor dat je niet te veel gebruikt, met een beetje kom je een heel eind! Ben jij op zoek naar een goede pomade of wax? Neem eens een kijkje in het assortiment van Loreal Professional.

 

Gels

Gel is een ander populair stylingproduct voor mannen. Het geeft een sterke hold met minimale glans, waardoor het bijzonder geschikt is voor korte kapsels zoals spikes en faux hawks. Gels zijn er in verschillende holdings, van licht tot zwaar, afhankelijk van hoeveel controle je nodig hebt. Om gel aan te brengen wrijf je een kleine hoeveelheid tussen je handpalmen voordat je het met je vingers of een kam/borstel door vochtig of droog haar werkt. Zorg ervoor dat je niet te veel gebruikt. Als je te veel gel gebruikt, ziet je haar er vettig uit in plaats van glanzend!

 

Sprays

Haarspray is ook een vaak vergeten stylingproduct voor mannen. Het geeft een lichte fixatie met extra volume, waardoor het geweldig is om springerig haar te temmen en textuur te geven aan dun of fijn haar. Het aanbrengen van haarspray is super eenvoudig, gewoon gelijkmatig over droog gestyled haar spuiten vanaf 8-10 centimeter van het hoofd tot het gewenste effect is bereikt. Maar pas op dat je het niet overdrijft; te veel haarlak geeft je lokken een knapperig gevoel!

 

https://www.salontopper.nl