Verenigde Zaken
Image default
Bedrijvengidsen

Software voor uitzendbureaus – Wat zijn de belangrijkste elementen?

Er komt heel wat kijken bij het aannemen van de juiste persoon voor een openstaande functie. Bronnen melden dat 46% van de recruiters zeggen dat het vinden van getalenteerde kandidaten op zich al moeilijk is en 52% van de hiring managers worstelt met het identificeren van topkandidaten tussen de grote hoeveelheid beschikbare namen.

Het gebruik van software of andere digitale aanwervingstools kan het aanwervingsproces enorm vereenvoudigen. LinkedIn merkt bijvoorbeeld op dat de tijd om een aanbod te doen wordt verkort en wervingsalgoritmen worden ingezet om de meest productieve kandidaat te vinden. Software voor uitzendbureaus wordt dus steeds populairder om de juiste kandidaat te vinden.

In deze post deel ik met je de topsoftware voor uitzendbureaus en belicht ik een paar van hun beste functies en wervingstools.

Personeelssoftware: Koopgids
Dit zijn enkele van de belangrijkste dingen die je moet overwegen bij het kiezen van personeelssoftware voor jouw bedrijf. Vergeet niet om elke behoefte af te stemmen op de grootte van je bedrijf of team.

Gebruikersinterface (UI): Personeelssoftware moet gemakkelijk te navigeren zijn als het gaat om zaken als het sorteren en sorteren van cv-gegevens, het onderhouden van een kandidatendatabase en het beheren van aanwervingsworkflows. De ervaring van kandidaten moet ook eenvoudig, schoon en naadloos zijn.

Bruikbaarheid: Staffing software zal worden gebruikt door staffing professionals, teamleiders, HR reps, en uitzendbureaus en moet een eenvoudig te gebruiken systeem om dit aan te passen.

Integraties: Staffing industrie software zal waarschijnlijk moeten aansluiten op uw andere werkplek software, zoals communicatie software, enterprise resource management software, backoffice dienstverlening, CRM, applicant tracking software (ATS), enzovoort. Een backoffice uitbesteden is soms nog handiger voor je eigen bedrijf.

Waar voor je geld: Ik zoek iets dat een eerlijke prijs is voor de verscheidenheid aan aangeboden functies, waarbij de voorkeur uitgaat naar software die een glijdende schaalprijs biedt voor verschillende groepsgroottes.

Beste software systeem – Mantal

Manatal wordt gebruikt door duizenden uitzend- en wervingsbureaus in meer dan 90 landen en is de leider in het vereenvoudigen van het wervingsproces door het aanbieden van een unieke mix van ATS-kerntools, nieuwe en innovatieve AI-functies en een klantrelatiebeheersysteem.

De interface van Manatal is zowel praktisch als intuïtief, waardoor er weinig tot geen training nodig is en teams snel aan de slag kunnen met de tools. Het platform bevat alle standaard ATS-functies, zoals dagelijkse wervingsverwerking, drag-and-drop pipelines, compliance tools (d.w.z. GDPR, CCPA, PDPA, en andere), een career page builder, een volledige analytics suite, skill bank, candidate en job history, activities management, collaboration tools, een placement management system, en alle hoofdfuncties die betrekking hebben op de informatie en dossiers van kandidaten.

https://verenigdezaken.nl/software-voor-uitzendbureaus