Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Veel tijd kwijt aan uren schrijven?

Het schrijven van uren neemt veel tijd in beslag, vooral als alles handmatig verwerkt moet worden. Tijdsregistratie via een terminal is hiervoor de oplossing: werknemers hoeven zich enkel aan- en af te melden en alles wordt opgeslagen in het systeem. 

Wat levert tijdsregistratie je op? 

Met tijdsregistratie heb je altijd inzicht op de gemaakte uren van je werknemers. Ook kun je goed in de gaten houden hoeveel verzuimuren er worden ingezet en welke werknemers veel overwerken. Het geeft duidelijk inzicht in de werkwijze van je werknemers en laat zien wie eruit blinken. Bovendien kun je de tijdsregistratie gebruiken om de productiviteit te verhogen. Je kunt namelijk gemakkelijk trends vinden als je gemaakte uren naast elkaar ligt. Misschien merk je dat rond 3 uur iedereen massaal pauze gaat nemen waardoor de productie stagneert. Met deze verzamelde data kun je dan een oplossing vinden om de productiviteit te verhogen.

Terminal tijdsregistratie toegankelijk voor iedereen

Tijdsregistratie is niet alleen voor jou als werkgever praktisch, ook voor de werknemers is het handig in gebruik. Het enige wat ze hoeven te doen is hun persoonlijke sleutel voor de terminal te houden en aan te geven of ze beginnen met werken, pauze gaan houden of klaar zijn voor vandaag. Dit kost één druk op de knop en neemt dus vrijwel geen tijd in beslag. Werknemers hoeven niet hun eigen uren bij te houden, want de tijdsregistratie neemt dit automatisch op. 

De terminal heeft een hoge toegankelijkheid doordat het in meerdere talen ingesteld kan worden, waaronder in Nederlands, Engels en Frans. Aangezien de werknemers alleen op een knopje hoeven te drukken is de bediening ook ontzettend simpel. Het is meteen duidelijk hoe het apparaat werkt. Verder is het apparaat stevig en voorzien van een dikke laag glas. De terminal zal de hele dag door gebruikt worden en moet daarom veel aankunnen. Gelukkig kennen ze door de hoge standvastigheid een lange levensduur en kun je met een terminal lang doen.