Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Stijlvolle vergaderlocatie in Midden Nederland

Vergaderen in een natuurrijke omgeving op een prachtige locatie met een professionele uitstraling? Kasteel De Vanenburg is dé vergaderlocatie in Midden Nederland voor het MKB. Op dit kasteel vergadert u in stijl, want u vertoeft op een 17e-eeuws landgoed in het mooie Putten. Zodra u arriveert bij het hotel, wordt u verrast door de entourage en waant u zich in een compleet andere wereld. Naast een ontmoeting met andere ondernemers is er ook volop ruimte voor het maken van een boswandeling.

 

Waarom vergaderen op Kasteel De Vanenburg?

In uw zoektocht naar geschikte vergaderlocaties in Midden Nederland komt u al snel uit bij Kasteel De Vanenburg. Deze vergaderlocatie beschikt over álle ingrediënten voor een geslaagde meeting. U vertoeft op een indrukwekkend kasteel, terwijl u wordt omgeven door de prachtige bossen. Tijdens ieder jaargetijde is het heerlijk om na een intensieve bespreking weer op te laden in de vrije natuur. En natuurlijk staat er in het kasteel zelf continu een enthousiast team klaar om u en alle andere deelnemers maximaal te ontzorgen.

 

Bijzondere vergaderlocatie met diverse zalen

Kasteel De Vanenburg beschikt over 12 zalen met ieder een eigen inrichting. Alles is flexibel ingedeeld en kan dus conform uw wensen worden aangepast. Verder heeft u ook de keuze uit verschillende arrangementen. Voor iedere doelgroep, zowel groot als klein, is er een passend aanbod. Heeft u specifieke wensen of advies nodig bij het maken van een keuze? Aarzel dan niet om uw ideeën voor te leggen of vraag geheel vrijblijvend een rondleiding aan.

 

Vergaderen, dineren en overnachten

Naast het boeken van een bespreking of bijeenkomst komt u ook op culinair vlak niets tekort. Het is mogelijk om na afloop te dineren en ook de lunch wordt met veel plezier voor u klaargemaakt. Komen uw gasten over vanuit het buitenland en gaat het om een congres van meerdere dagen? Kasteel De Vanenburg heeft allerlei royale kamers in de aanbieding voor een prettige en comfortabele overnachting. Kortom: alles is aanwezig om er een onvergetelijk verblijf van te maken.

 

Boek een inspirerende zakelijke bijeenkomst

Wilt u meer weten over deze bijzondere vergaderlocatie in Midden Nederland of wilt u uw wensen doornemen met iemand van het kasteel? Neem dan zeker contact op met het team dat gaat over de reserveringen. U bereikt ze via telefoon of per e-mail. Liever direct een zaal of arrangement boeken? Dit kan natuurlijk ook. Gebruik hiervoor het formulier op de website en kies voor deze unieke vergaderlocatie in Midden Nederland.