Verenigde Zaken
Image default
Auto-industrie

Organiseer het bedrijfsfeestje van het jaar met een silent disco!

Wil jij een bedrijfsfeestje organiseren waar collega’s het nog jaren over zullen hebben? Organiseer een silent disco! Een silent disco is een van de meest originele feestjes en zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring. Tijdens een silent disco kan iedereen dansen en helemaal losgaan op muziek naar keuze. Het is daarnaast het perfecte feestje voor locaties waar je snel last hebt van geluidsoverlast. De disco is tenslotte silent, waardoor niemand last van je zal hebben. 

 

Een silent disco huren

Als je kiest voor een silent disco als bedrijfsfeestje is het verstandig om de silent disco van tevoren goed te organiseren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een silent disco te huren. Een silent disco huren kan heel eenvoudig online. Het voordeel van een silent disco huren is dat je zelf bijna niets meer hoeft te regelen. Zo worden de koptelefoons geregeld, krijg je er vaak een zender bij en wordt alles gewoon bij jou thuis of op kantoor afgeleverd. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om het feest tot een knaller te maken!


Wat is een silent disco eigenlijk?
Het kan zijn dat je nog nooit naar een silent disco gegaan bent. Het concept van een silent disco is eigenlijk heel simpel. Het is namelijk gewoon een feest waar mensen op de muziek van de dj kunnen dansen. Het enige verschil is dat je de muziek via een draadloze koptelefoon te horen krijgt. Deze draadloze koptelefoons zijn voorzien van een zender die het signaal van de dj op kan vangen. Het leuke aan een silent disco is dat je voor meerdere dj’s kunt kiezen. Iedere dj kan zijn of haar eigen muziek afspelen en naar de koptelefoons zenden. De ontvangen kan dan zelf kiezen naar welke zender hij of zij luistert! Hierdoor sla je de plank nooit mis qua muziekkeuze en kan iedereen op het feestje van zijn of haar favoriete muziek genieten.