Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

De pracht van een buitenschilderij

Een buitenschilderij? Akkoord, de term mag dan misschien niet super bekend zijn, maar buitenschilderijen zijn wel aan een stevige opmars bezig de voorbije jaren. Meer en meer leveranciers duiken op en een buitenschilderij is vrij populair geworden. In heel wat tuinen vind je ondertussen een buitenschilderij en dat is logisch: het is een betaalbaar item dat in elke tuin het verschil maakt.

Waar zit de kracht van een buitenschilderij?

De keuze aan buitenschilderijen is enorm. Je bent enorm vrij bij het kiezen van een buitenschilderij. Niet enkel het formaat bepaal je volledig zelf, ook wat er op het buitenschilderij komt te staan, ligt in jouw handen. Het formaat geef je in enkele klikken online in en dat tot op de centimeter nauwkeurig. Op die manier past je buitenschilderij steeds perfect in de ruimte. Bij de meeste leveranciers van buitenschilderijen heb je de keuze uit duizenden foto’s, maar wil je je eigen foto dan is dit ook mogelijk. Zo ben je perfect in staat je schilderij, maar ook je tuin te personaliseren. Een optie waar gretig gebruik van gemaakt wordt.

Groot buitenschilderij

Maar een buitenschilderij heeft nog voordelen. Zo kun je een buitenschilderij perfect winter en zomer buiten laten hangen. Een buitenschilderij is immers perfect weerbestendig. UV-stralen of sterk zonlicht doen het doek niet verkleuren en ook regen heeft geen enkele impact. Wordt het buitenschilderij toch vuil, dan volstaat afvegen met een nat doek. Qua onderhoud heb je er dus geen werk aan.

Buitenschilderijen zijn makkelijk te monteren

Ook op het vlak van monteren zit je goed met een buitenschilderij. Er zijn heel wat opties; van heel eenvoudig kleven tot wat meer complexe montages. Ben je handig dan kan je dit perfect zelf, maar anders kan je er zeker mee weg. De montage mogelijkheden zijn zo divers, zodat je altijd wel een optie vindt die in jouw tuin tot zijn recht komt.

Inspiratie zat te vinden op het internet

Overweeg je een buitenschilderij? Maar heb je geen flauw idee wat je op je tuinschilderij wil laten vereeuwigen? Weet dat je heel wat inspiratie kunt vinden op het internet. Op zowel Pinterest als Instagram zie je heel wat mensen creatief aan de slag gaan met hun buitenschilderij.

Mooi buitenschilderij aan terras

Ook de kostprijs van een buitenschilderij zal je niet afschrikken. Hoe groter het formaat hoe duurder, maar al bij al vallen de kosten goed mee. Voor een beperkt budget krijg je een decorstuk dat jarenlang meegaat en waar je het ganse jaar door van kunt genieten. Een verstandige investering in het verfraaien van je tuin!

https://www.tuinposter.nl