Verenigde Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom samenwerken met een Exact partner?

Je hebt er als bedrijf zijnde vast wel eens van gehoord. Samenwerken met bepaalde partners, en in dit geval met een Exact partner. Op het gebied van Exact bieden ze in principe allemaal hetzelfde aan, maar wat zijn dan de voordelen van het werken met een partner? Of kun je toch beter direct met, in dit geval, Exact samen werken?  

Allereerst, wat is exact?

Exact is de marktleider in business software. Dit betekend dat je bij hen terecht kunt voor de automatisering van je boekhouding, ERP, CRM en financiële processen. Met Exact heb naast de automatisering op vele verschillende vlakken, alle belangrijke cijfers binnen handbereik kun je een accountancy systeem opzetten en krijg je advies betreffende financiële oplossingen en het juiste ERP systeem.

Exact en haar partners

Exact werkt nauw samen met haar partners. Maar wat houdt dit dan in? En wat zijn de voordelen voor het werken met een partner in plaats van rechtstreeks met Exact?

Het idee van de Exact partners is dat zij samen met Exact, de klant de beste oplossing kunnen bieden op het gebied van automatisatie van de bedrijfsprocessen. Volgens Exact zit de kracht van de partners ‘m in de lokale kennis die de partner heeft. Exact partners zijn vaak gespecialiseerd in bepaalde branches, waardoor zij passende adviezen kunnen geven. Dit wordt dan ook door veel bedrijven als een groot voordeel gezien van het samenwerken met een Exact partner. De Exact partner heeft de lokale kennis, kent de branche waar het bedrijf in opereert, kent de omgeving en krijgt vaak sneller een juist beeld van de wensen en behoeften van de klant. 

De partners worden daarnaast door Exact meegenomen in allerlei trainingen en bijeenkomsten, waardoor ze de Exact producten en diensten door en door kennen. Samen met de branchekennis is het voor vele bedrijven een logische keuze om voor een Exact partner te kiezen. 

Waarom direct voor Exact kiezen? 

Ben je niet op zoek naar informatie en advies betreffende een specifieke branche? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om direct met Exact samen te werken. Het is daarom slim om zowel bij een Exact partner als bij Exact direct een prijs op te vragen voor je gewenste pakket, zodat je aan de hand van de kosten kunt bepalen met welke partij je in zee gaat.

 

https://www.axians.nl/exact-gold-partner/