Verenigde Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

3x manieren om jouw post altijd goed te verzenden

Heb je een eigen bedrijf dat veel post verstuurt of verstuur je privé regelmatig post? Dan is het belangrijk om dit op de juiste manier te doen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je post netjes aankomt, maar het ziet er ook nog eens professioneel uit. Wist je dat je enveloppen kunt laten bedrukken met je bedrijfslogo? Hier lees je 3 manieren waardoor je jouw post altijd goed kunt verzenden. 

1: Laat je enveloppen bedrukken

Het werd bovenstaand al aangegeven, maar het bedrukken van je enveloppen straalt professionaliteit uit. Je bepaalt zelf waar het logo komt te staan en in welke grootte het logo op de envelop komt te staan. Je post oogt niet alleen netjes, maar ook professioneel en dat is precies wat je wilt uitstralen.

2: Schaf goede enveloppen aan

Het is belangrijk om goede kwaliteit enveloppen aan te schaffen in verschillende formaten. Er zijn online zowel kleine als grote enveloppen verkrijgbaar. Het is dan ook slim om meerdere maten te kiezen, zodat je voor ieder type post de juiste envelop gebruikt. Ook dit straalt professionaliteit uit. 

3: Kies voor luchtkussen enveloppen

Verzend je regelmatig post dat tegen een stootje moet kunnen? Dan is het zeker aan te raden om luchtkussen enveloppen aan te schaffen. Deze enveloppen zorgen ervoor dat breekbare of kwetsbare voorwerpen gemakkelijk en veilig verzonden kunnen worden en heel aankomen bij de ontvanger, dankzij het bubbelplastic aan de binnenzijde. Luchtkussen enveloppen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en zijn daarnaast ook te bedrukken.

 

Het aanschaffen van goede enveloppen is erg gemakkelijk. Je hebt de keuze uit verschillende formaten en daarnaast kun je nog tal van extra’s toevoegen, zoals een specifieke kleur of een bedrukking. Zo personaliseer je jouw enveloppen en kies je voor een goede en professionele verzending van documenten en voorwerpen, maar kies je ook voor optimaal gemak!