Verenigde Zaken
Image default
Transport en logistiek

Regel een voordelig en soepel transport naar Duitsland

Transport Duitsland regelen voor uw goederen

In de wereld van het transport naar Duitsland zijn er veel mogelijkheden. Van een kleine zending tot het vervoeren van een machine of een compleet gevulde container, elke dag gaan talloze chauffeurs op weg om het transport naar Duitse steden en dorpjes uit te voeren. Vaak gaat het om regulier wegtransport, maar ook andere vormen, zoals koeltransport en spoedtransport, behoren tot de mogelijkheden. Hoe krijgt u uw goederen zo snel en voordelig mogelijk naar Duitsland? We vertellen hier meer over de logistieke mogelijkheden voor Duitsland.

Transportdiensten van en naar Duitsland

Nederland doet veel aan import uit Duitsland en export naar Duitsland. Van machines tot aardolieproducten en van eten en drinken tot producten uit de chemische sector, deze zendingen zijn belangrijk voor de economie en moeten volgens afspraak uitgevoerd worden. Als u een lading wilt verzenden naar Duitsland, dan geeft u zelf aan of u de voorkeur geeft aan een korte duur van het transport of aan een lagere prijs. Voordelig transport Duitsland is onder andere mogelijk via groupage. Dan wordt een container gevuld met zendingen van verschillende bedrijven en rijdt de chauffeur naar diverse bestemmingen. Bij FTL-transport (met een volle trucklading) is de container volledig gevuld met goederen van één en hetzelfde bedrijf.

Voordelig transport naar Polen

Ook Polen is voor Nederland een belangrijke economische partner. De laatste jaren is de handel tussen de twee landen enorm gegroeid, zodat Polen nu op nummer drie staat als het gaat om belangrijke transportlanden. Zo vinden elektrische apparatuur, voertuigen, groente en fruit hun weg naar Polen. Vanuit Polen importeren wij ruwe aardolie en talloze andere producten. Een voordelige optie voor transport naar Polen en andersom is groupage-transport, waarbij kleine ladingen van verschillende afzenders zijn samengevoegd. Ook met LTL-transport bent u voordelig uit. LTL staat voor Less Than Truckload, waarbij uw zending in een niet volgeladen truck gaat. U betaalt dan alleen voor het deel dat uw goederen in beslag nemen.

Vervoer van food en non food naar Duitsland en Polen

De prijs van transport naar Duitsland of Polen hangt van diverse factoren af. Uiteraard telt de afstand, maar ook het soort product dat u wilt vervoeren. Een van de bedrijven die nationaal transport en internationaal transport verzorgt van alle soorten producten, waaronder verse producten, food en non food, is Raben Group. Allerlei transportoplossingen, waaronder groupage en volledige vrachtwagenladingen, behoren tot de mogelijkheden bij dit vervoersbedrijf. Deze onderneming heeft meer dan 150 locaties in Europa en doet naast wegtransport ook lucht- en zeetransport.

http://raben-group.com