Verenigde Zaken
Image default
Onroerend goed

Wonen in het prachtige Bellingwolde

Het is mooi woningen in Groningen. Dat vinden veel mensen in het westen van het land ook. Vaak zijn ze de drukte uit de grote stad zat en willen ze ‘op hun oude dag’ genieten van een rustigere omgeving. Groningen is dan precies wat je nodig hebt. Daarbij ligt in Groningen een heel mooi plaatsje: Bellingwolde.

Het oude gemeentehuis ‘Het oude ambt’

In Bellingwolde is veel te zien. Zo is er bijvoorbeeld het prachtige oude gemeentehuis ‘Het oude ambt’. Een buitengewoon pand, bewoond door een bevlogen dame die bezig is om er een hotel in te bouwen voor gehandicapten. Het meest bijzondere aan dit gemeentehuis is misschien nog wel dat er in de achtertuin een heus vliegtuig staat.

Mooie natuur

Wat Bellingwolde zo mooi maakt, is natuurlijk ook de mooie natuur. Er is op dit vlak voor iedereen wel wat te doen. Wil je zee zien? Dan ben je met een kort stukje rijden zo bij de zee. Wil je een bos in dat leuk is voor kleine kinderen? Dan is het kabouterbos aan te raden. Een heel leuk bos waar mensen kabouters plaatsen. Het is dus een supermooie plek om kabouters te spotten.

Winkels

Er zijn nog geen drieduizend inwoners. Als je van rust houdt, is dat ontzettend fijn. Natuurlijk is er wel net zoals in andere plaatsen een supermarkt zoals de Coop en er is een tankstation. Daarnaast zijn er natuurlijk leuke plekjes om uit eten te gaan. Wat wel handig is in Bellingwolde is om een auto te hebben. Dan kun je overal snel terecht. Want, Bellingwolde heeft misschien dan wel niet veel inwoners, er is genoeg te doen in de omgeving.

Uitstapjes

Vanuit Bellingwolde kun je heerlijk allerlei uitstapjes maken. Je kunt niet alleen snel naar de zee en naar het kabouterbos. Een uitstapje naar vestingdorp Bourtange is ook zeker de moeite waard. Hier vind je bijvoorbeeld een hele leuke ambachtelijke kaarsenmakerij.

Oppas Groningen

Het is fijn als je alle tijd hebt, om in Bellingwolde te wonen. Maar ook als je een drukke baan hebt en kinderen, is het nog steeds een prima plek. Bovendien kun je een oppas Groningen makkelijk regelen. Als je een oppas Groningen zoekt, kun je ook meteen zoeken naar bijvoorbeeld een tandarts en dokter. Maar praktisch gezien, is beginnen met een goede oppas Groningen zoeken, vaak het slimste.

https://www.oppasland.nl/oppas/groningen