Verenigde Zaken
Image default
Energie

Een Deutz motor staat voor gegarandeerde kwaliteit

Een Deutz motor die aansluit op uw eisen

Het is een slimme zet om op zoek te gaan naar specialisten als u op zoek bent naar een Deutz motor. Vaak kunnen zij u veel vertellen over de mogelijkheden van deze motoren. Daarbij weten zij vaak wat zaken zijn waarop u goed moet letten. De motoren van Deutz zijn over het algemeen niet voor één gat te vangen. En u kunt deze zowel nieuw als tweedehands verkrijgen. Daarom is het kopen van een Deutz motor bij een specialist altijd een goed idee.

Deutz motor als hart van een aggregaat

Heeft u het over een aggregaat, dan heeft u het over een zeer belangrijk apparaat als het gaat om mobiele stroomtoevoer. Noodstroomaggregaten, ook wel NSA’s genoemd, worden ingezet op meerdere plekken. Dit gaat van plekken waar normaliter geen stroomtoevoer te vinden zou zijn tot plekken waar de aggregaten fungeren als backup voor een belangrijk stroomnetwerk. Bij het eerste voorbeeld kun je denken aan een evenement als een festival in een weiland. Of bijvoorbeeld aan matrixborden die boven de snelweg zitten. Zonder aggregaat was er geen stroomtoevoer in de buurt en konden deze materialen niet van stroom worden voorzien. In het tweede voorbeeld gaat het over ziekenhuis en verzorgingscentra. Wanneer hier de stroom uitvalt, en er geen backup is, kan dat grote en zelfs fatale gevolgen hebben. Een backup in de vorm van een NSA geeft dus veel rust. Vaak hebben deze generatoren een Deutz motor als hart, omdat deze soort bekend staat als krachtig en bijna eindeloos werkend.

Hoe de Deutz motor ontstond

Een dikke 150 jaar geleden ontwikkelde de Duitse fabrikant de eerste scheepsmotoren op aarde. De Deutz motor was geboren. Sinds dat moment worden de motoren ook voor andere toepassingen gebruikt. Zo kun je deze verbrandingsmotoren ook terugvinden in agrarische voertuigen en machines. En zelfs in de industriële machines is de kans groot dat een Deutz motor de boel aandrijft. Dit zegt veel over de kwaliteit van deze motoren.

Een specialist kan u verder helpen

Specialisten hebben op dit gebied vaak een uitgebreid aanbod. Vaak kunt u hierbij kiezen uit zowel nieuwe modellen als tweedehands modellen. En dat betekent zeker niet dat die laatste slecht of bijna onbruikbaar zijn. Integendeel: een Deutz motor staat bekend om zijn lange levensduur. Dikwijls zal een tweedehands Deutz motor nog van prima kwaliteit zijn en nog lang mee kunnen gaan. Doe altijd navraag bij de specialist over de services die zij hierbij bieden. Bent u verzekerd? Kunnen zij de motor op locatie leveren? Door deze vragen van tevoren te stellen komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Zo weet u zeker dat u precies die Deutz motor krijgt waar u naar op zoek was.

https://www.bredenoord.com/nl/kopen/motoren-deutz/