Verenigde Zaken
Image default
E-commerce

Pasjeshouder, handig, veilig en modieus

Wat zijn de beste eigenschappen van een pasjeshouder?

Hoewel een pasjeshouder tal van voordelen te bieden heeft, zijn de belangrijkste kenmerken de draagbaarheid, de onopmerkzaamheid en het opbergsysteem. Ga je een nieuwe pasjeshouder kopen, dan moet je ervoor zorgen dat hij al deze aspecten heeft. Als een pasjeshouder niet draagbaar of opzichtig is, of geen goed opbergsysteem heeft, dan heeft het weinig zin. Je moet een pasjeshouder hebben die je gemakkelijk kunt gebruiken waar je ook bent, zodat jouw investering de moeite waard is. Premium pasjeshouders zijn ook vrij duur, dus je moet echt een standaard hebben wanneer je er een kiest. Je hoeft niet al te veel geld uit te geven om een functionele pasjeshouder te hebben.

Een pasjeshouder kan beter worden verborgen

Het is belangrijk dat de pasjeshouder die je koopt gemakkelijk verborgen kan worden. Dat kan als de pasjeshouder een zeer geringe dikte heeft en een formaat heeft dat slechts iets groter is dan een gemiddelde identiteitskaart. De meeste problemen met portefeuilles is dat ze de neiging hebben uit te puilen op het oppervlak van je broek. Pasjeshouders zijn ontworpen om dit probleem te vermijden, zelfs als je naast je kaarthouder nog iets anders in je zak hebt. Sommige pasjeshouders, zoals de metalen, zijn zeer slank van dikte. Dat betekent dat je zowel jouw telefoon als jouw metalen kaarthouder in dezelfde zak kunt stoppen en dat de oppervlakte van de broek er toch vlak uit blijft zien. Dat is belangrijk als je goed wilt kunnen zitten of er gewoon goed uit wilt zien.

Een pasjeshouder is beter draagbaar 

Draagbaarheid is ook een van de grootste voordelen van een pasjeshouder. Hij moet zo licht zijn dat je hem met twee vingers kunt oppakken. Zo kun je hem gemakkelijk dragen, zelfs als je er meerdere passen in bewaart. Een draagbare pasjeshouder is ook kleiner en lichter, zodat je geen bewegingsvrijheid inlevert, ook al heb je meerdere accessoire in je zak.

Een pasjeshouder moet de juiste capaciteit hebben

Tot slot moet je ervoor zorgen dat de pasjeshouder voldoende ruimte biedt voor het opbergen van alle pasjes. Hij moet minstens 10 passen tegelijk kunnen dragen. Sommige pasjeshouders  zoals een secrid kunnen zelfs tot 20 passen tegelijk dragen. Daarnaast moet de ruimte van de pasjes in de pasjeshouder goed geregeld zijn. Op die manier kun je met groot gemak een specifieke pas uit jouw pasjeshouder halen. Ben je op zoek naar een pasjeshouder? Houd bovenstaande factoren dan zeker in gedachten!