Verenigde Zaken
Image default
Bedrijven en samenleving

Unieke vergaderlocatie op de Veluwe

Vergaderen op locatie wint steeds meer aan populariteit. Wanneer u op kantoor de ruimte hebt om regelmatig samen te komen, heeft dit wellicht uw voorkeur. Toch heeft het boeken van een externe vergaderlocatie verschillende voordelen boven een eigen locatie. Zo biedt een vergaderlocatie op de Veluwe inspiratie, kunt u tussendoor de prachtige natuur in de omgeving ontdekken en is er voldoende ruimte en zijn alle benodigde spullen voorhanden. 

 

Vergaderen op een historisch landgoed

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie op de Veluwe? U bent van harte welkom om te komen vergaderen in Kasteel de Vanenburg. Het 17e-eeuwse landgoed ademt een bijzondere sfeer uit en u ervaart direct de rust en ruimte van deze locatie. De combinatie met stijl en klasse zorgt ervoor dat elke bijeenkomst bijzonder is voor u en uw gasten. U vergadert op een centraal gelegen locatie in het midden van Nederland, midden in de natuur. Het kasteel en de bijgebouwen beschikken over diverse vergaderruimtes, waardoor er voor iedere gelegenheid een passende ruimte te vinden is.

 

Vergaderarrangementen op de Veluwe

In Kasteel de Vanenburg zijn 12 vergaderzalen om uit te kiezen. Elke zaal heeft zijn eigen sfeer. Zo zijn er zalen met een kleurrijk beschilderd plafond, een schitterend vormgegeven vaste tafel of juist met een flexibele inrichting. Een groot voordeel van vergaderen op locatie is dat u nergens aan hoeft te denken. Organiseert u een meeting die de nodige tijd in beslag neemt? Dan zal halverwege de behoefte aan een broodje of een lekkere kop koffie groeien. Bij het vergaderen op locatie wordt voor het ontbijt, de lunch of het diner gezorgd. Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar voor een vaste prijs per persoon waarbij u en uw gasten volledig worden ontzorgd. Zo kunt u zich bezig houden met het doel van de bijeenkomst.

 

Vergaderlocatie op de Veluwe met overnachting

Voor meerdaagse bijeenkomsten of teambuildingactiviteiten is het een goede optie om de vergaderlocatie te reserveren inclusief overnachting. Bij Kasteel de Vanenburg verblijft in één van de 52 luxe hotelkamers, die verspreid liggen over 4 hofjes over het landgoed. U kunt u in uw eigen slaapkamer terugtrekken om uzelf op te laden voor de volgende dag en na uw overnachting kunt u genieten van een uitgebreid en vers ontbijt in het kasteel. Zo geniet u van een goede start of afsluiting van uw bijeenkomst.

 

Rust en inspiratie

Als u buiten de deur vergadert, kunt u in alle rust samenkomen met collega’s of klanten. Omdat u niet op kantoor zit wordt u niet gestoord tijdens de bijeenkomst. Op Kasteel de Vanenburg heerst rust, waardoor u opperste concentratie bereikt. Dit resulteert in frisse ideeën en een hechter team. U kunt direct de kans aangrijpen om een nieuwe omgeving te ontdekken en uw netwerk te vergroten.