Verenigde Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zit er een ondernemer in jou?

Wil je ondernemen, maar weet je niet of je de juiste eigenschappen bezit om te ondernemen? Wees dan niet direct bang dat je niet voldoet aan wat er nodig is voor goed ondernemerschap. Ondernemers zijn namelijk lang niet allemaal alleskunners. Zit er een ondernemer in jou, lees het hier!

Persoonlijke ontwikkeling

Elke ondernemer weet dat je zelf het grootste struikelblok bent in de ontwikkeling van je bedrijf. Uitstelgedrag, niet luisteren naar je gevoel, financiële chaos? Het is allemaal een kwestie van goed organiseren. Gaat dat niet goed, dan mag je naar jezelf wijzen. Wees ook niet bang om dingen uit te besteden. Sommige dingen passen echt niet bij je. Zorg wel voor inzicht in je bedrijf, financieel inzicht is altijd nodig. Zelfs al zijn cijfers niet je hobby.

Ga door

Een ondernemer redt het eenvoudigweg om één belangrijke reden: zij gaan door waar anderen stoppen. Leg je er niet bij neer. Veel mensen proberen bijvoorbeeld 3 tot 6 maanden een bepaalde strategie om aan klanten te komen, maar stoppen dan. Houd het minimaal 1 jaar vol én verkondig minimaal 3 keer in de week jouw boodschap. Het enige dat van belang is, dat is dat je boodschap echt vanuit je ziel komt. Dat is wat mensen voelen. Reken maar dat dit werkt.

Lening aanvraag

Een ondernemer moet risico durven te nemen. Nu zie je bij beginnende ondernemers vaak dat ze nog geen risico durven te nemen. Dat is heel normaal. Het is iets dat je al doende leert. Toch is het wel een soort van vereiste dat een lening aanvraag voor jou niet direct stress oplevert. Ondernemen is immers je nek uitsteken.

Krijg je nu bij het idee van een lening aanvraag paniek? Maak je geen zorgen, dat hebben veel mensen. Een lening aanvraag doe je ook niet zomaar. Alleen, en dat is het echte verschil, een ondernemer maakt ingecalculeerde risico’s. Risico’s blijven er altijd, maar met voldoende research, een plan en een goed onderbuikgevoel zorg je ervoor dat je risico kleiner is. En dan is die lening ineens een stuk minder eng.

https://www.frisia.nl/lening-aanvragen/