Verenigde Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bespaar veel tijd en inspanning met de nieuwe spraakherkenningssoftware van Dragon

In de zakelijke wereld wordt veel gebruik gemaakt van spraakherkenning software. Het is zeker aan te raden om de Dragon professional individual 15 bestellen. Deze nieuwe versie van Dragon maakt gebruik van een nieuwe techniek, genaamd Deep Learning, waardoor je stem nog sneller en beter omgezet kan worden. Dankzij de software typ je 3 tot 7 keer zo snel dan met een toetsenbord. 

Populair in zakelijke wereld 

Veel bedrijven, particulieren en beroepenvelden maken gebruik van spraakherkenningssoftware. Zo gebruiken artsen, journalisten en advocaten de software om lange teksten op de computer te krijgen. Dankzij de Dragon software kun je ontzettend veel kostbare tijd besparen. In principe kan iedereen die nu gebruik maakt van een toetsenbord baat hebben bij spraakherkenning. Je kunt de software eenvoudig installeren op je gewenste apparaten, zoals je pc, laptop of mobiele telefoon. 

Bespaar tijd, moeite en inspanning met de software

Dankzij spraakherkenning software kun je veel tijd, moeite en inspanning besparen. De nieuwste versie van Dragon heeft een nauwkeurigheid van maar liefst 98%. Dit betekent dat je met gemak diverse documenten en mails kunt opzetten zonder enige moeite. Verder kun je ook programma´s op je apparaten aansturen met alleen je stem. De software is ideaal voor zakelijk gebruik, maar kan natuurlijk ook van pas komen in prive gebruik. 

Vervang typen geheel of gedeeltelijk met de handige software

Dankzij spraakherkenning software kun je typen gedeeltelijk in zelfs geheel vervangen. Met enkel je stem kun je alle teksten eenvoudig op je computer zetten. De software maakt namelijk gebruik van handige technieken die het stemgeluid kunnen omzetten in een tekst of zelfs een taak. Je apparaat, zoals een computer of smartphone, kan deze taak vervolgens uitvoeren.