Verenigde Zaken
Image default
Voedsel en aanverwante producten

De leukste relatiegeschenken vind je bij borreldoosje.nl!

Hey! Leuk dat je op onze blog bent. Ik wil mezelf graag even voorstellen. Ik ben Wessel Arink en ik ben de eigenaar van Borreldoosje.nl. Wij leveren relatiegeschenken aan bedrijven voor de verschillende thema’s. Je kan hierbij denken aan thema’s als Pasen, Zomer, Sinterklaas en kerst. 

Welke type categorieen hebben jullie in het assortiment?

Wij zijn dagelijks bezig om nieuwe producten te ontwikkelen. Deze producten worden door ons team van specialisten voor jou samengesteld, zodat je alleen de leukste pakketten verstuurd naar je collega’s. Wij hebben onder andere de volgende categorieen in ons assortiment:

Wil je de pakketten naar meerdere adressen sturen? Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen jou een leeg adressenbestand aanleveren. In de adressenbestand kan je eenvoudig de gegevens invullen. Vervolgens kunnen wij het adressenbestand gebruiken om de label uit te printen.

Maak het persoonlijk met een gratis persoonlijk kaartje!

Bij elk geschenk heb je de mogelijkheid om een gratis persoonlijk kaartje toe te voegen. Hoe werkt dat? Heel simpel! Je geeft aan ons aan welke tekst je op het kaartje wil hebben staan. Ook heb je de mogelijkheid om jullie logo op het kaartje toe te voegen. Wil je hier gebruik van maken? Dan mag je jullie logo in PNG of JPEG naar ons toesturen. Vervolgens ontvang je een concept ontwerp van het kaartje. Ben je akkoord met he ontwerp? Top! Dan maken wij het kaartje definitief en zorgen dat het kaartje in elk pakket wordt toegevoegd. Je betaalt hiervoor niks extra’s!

https://borreldoosje.nl/