Verenigde Zaken
Image default
Informatietechnologie

Managed Cybersecurity en Awareness

Het is onderwerp van gesprek op de werkvloer en de necessiteit zal de komende jaren enkel toenemen; managed cybersecurity diensten en awareness onder personeel. Het overlaten van informatiebeveiliging aan intern personeel is tot bepaalde hoogte voldoende, maar voor optimale beveiliging niet toereikend. Zo wordt de dreiging steeds groter en cybercriminelen steeds slimmer.

Wees cybercriminelen een stap voor en kies voor managed cybersecurity en awareness van een specialist. Kwaadwillende hebben vaak al voldoende aan de kleinste opening met alle gevolgen van dien. In de praktijk zien we vaak dat instanties of bedrijven zich pas wenden tot beveiligingsmaatregelen als het te laat is, met schade en hoge herstelkosten als gevolg.

Cybersecurity specialisten als Ultimum bieden professionele diensten. Middels het NIST Cybersecurity framework houden experts rekening met elke situatie, waarbij de mens centraal staat, gevolgd door processen en technologie.

Outsourcing managed cybersecurity en IT awareness

Juist het outsourcen van IT security resulteert in maximale beveiliging. De onafhankelijke blik, hoogwaardige security tools, ervaring en expertise maken hierbij het verschil. Met managed cybersecurity services van Ultimum kiest u voor hoogwaardige oplossingen en bent u technisch beschermd.

Vervolgens wenden de specialisten zich tot de gebruiker van de ICT-omgeving. Onzorgvuldigheid of onoplettendheid is vaak de grootste dreiging als het gaat om cybersecurity. Denk aan toegangsrechten, gebruik van USB, wachtwoorden of omgang met communicatie middelen. Het opstellen van duidelijke richtlijnen en het trainen van personeel is een cruciale stap voor optimale beveiliging.

Met cybersecurity awareness trainingen, coaching en e-learning modules verhoog maakt u medewerkers alert en verhoogt u het bewustzijn. Middels testing en monitoring op individueel niveau controleert Ultimum het awareness level en verbeteren we het beveiligingsniveau doelgericht.

Voordelen van managed cybersecurity

  • 24/7 monitoring en bescherming tegen aanvallen
  • Malwarebescherming
  • Beveiligde e-mailcommunicatie
  • Risico- en Policymanagement
  • Netwerk beveiliging
  • Cybersecurity awareness training en testing

Ook aan de slag?

Borg de continuïteit, voorkom problemen en wees futureproof; kies Ultimum! Neem contact op of plan een kort informatiegesprek met één van onze consultants.

https://ultimum.nl