Verenigde Zaken
Image default
Groothandel

Het aanbrengen van een entresolvloer

Wanneer u een magazijn heeft waarin u ruimte te kort komt, moet u kijken naar een oplossing. Heeft het magazijn een hoog plafond, dan heeft u vaak in de hoogte veel verloren ruimte. Die verloren hoogte zou u kunnen gebruiken om een entresolvloer (verdiepingsvloer of etagevloer) aan te laten brengen. Ook in een woning kunt u een entresolvloer laten plaatsen, wanneer het plafond hoog genoeg is. Op die manier kunt u gemakkelijk een extra slaapkamer aanbrengen. Er zijn tegenwoordig veel kerken die tot een woningen (appartementen) worden omgebouwd. Dat is allemaal mogelijk door het gebruik van entresolvloeren.

Een entresolvloer bij een bedrijf

Er zijn veel bedrijven die na een bepaalde periode ruimte te kort hebben. Wanneer u als leidinggevende ziet dat u vooral in de hoogte nog een overschot aan ruimte heeft, kunt u die ruimte gebruiken om uw probleem op te lossen. U zou kunnen overwegen om een zelfdragende tussenvloer aan te laten leggen. Ga nooit zelf een entresolvloer aanleggen. Een entresolvloer moet voldoende draagkracht hebben, zodat hij gemakkelijk gebruikt kan worden. Een entresolvloer moet niet instorten wanneer u er uw producten op plaatst. Voor het plaatsen van de tussenvloer moet u een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Zie daarvoor de website Noordrek.nl. Wanneer u gebruik maakt van de firma Noordrek weet u zeker dat u een veilige tussenvloer krijgt. Een entresolvloer zal altijd eerst berekend moeten worden. Laat daarom het plaatsen van een tussenvloer over aan de firma Noordrek. Ze zullen, wanneer u contact opneemt, eerst langskomen om de situatie te bekijken. U krijgt, wanneer ze alle gegevens hebben verzameld, een vrijblijvende offerte. Op die manier krijgt u snel een tussenvloer en weet u ook wat de kosten zullen zijn.

De voordelen die een tussenvloer oplevert

Wanneer u in uw woning gebruik maakt van een entresolvloer, dan zult u meer woonruimte krijgen. U krijgt een extra oppervlakte ruimte door het aanleggen van de tussenvloer. Als u er de ruimte voor heeft, dan kunt u beter een tussenvloer laten aanbrengen, dan een extra aanbouw plaatsen om een extra kamer te creëren. Ook om een extra ruimte te creëren voor een bedrijf is een entresolvloer de goedkoopste oplossing. Kijk dus vooraf goed wat voor u de beste oplossing en overleg met de vakman.

https://www.noordrek.nl/