Verenigde Zaken
Image default
E-commerce

Word Microsoft expert met een Microsoft training

Het maakt niet uit of je een beginner of ervaren professional bent: een Microsoft training volgen is voor iedereen mogelijk. Er staan dan ook verschillende trainingen voor je klaar waarmee je jouw skills naar een hoger level tilt. Wat houdt een Microsoft training in en hoe kies je gegarandeerd voor de training die het beste bij jou past? Hier lees je alles wat je moet weten over een Microsoft training. 

Ontdek alle Microsoft trainingen bij Master It

Je kunt verschillende Microsoft trainingen volgen bij Master it. Dankzij een ruim aanbod van trainingen is het altijd mogelijk om een geschikte training te volgen waarmee je jouw waarde voor je team vergroot. Master It biedt verschillende trainingen aan waarmee jij jouw IT leerdoelen behaalt. Wat je ook wilt leren of waar je ook in wilt groeien: er is altijd een training te vinden die hierop aansluit. Welke Microsoft training zijn beschikbaar bij Master It? Je hebt onder andere de keuze uit de volgende trainingen:

  • SQL Databases: deze training duurt drie dagen en is bedoeld voor iedereen die wil overstappen naar een professionele databaserol of wanneer je functie wordt uitgebreid met database-elementen.

  • Programming HTML/CSS/JavaScript: met deze training leer je in korte tijd de belangrijkste frontend talen te gebruiken. De training is voor beginnende ontwikkelaars die graag van alle markten thuis willen zijn en de technologieën willen leren.

  • Power BI Data Analyst: na deze Microsoft training kun je in Power BI modelleren, visualiseren en analyseren. De training leert je om data op te nemen, op te schonen en te transformeren.

 

Een Microsoft training volgen is de manier om jouw volgende IT leerdoel te halen. En omdat het aanbod ruim is voor zowel professionals als beginners is het zeker een aanrader om te ontdekken of er ook voor jou een goede training tussen zit. Veel trainingen volg je online: je kunt het daardoor gemakkelijk combineren met je dagelijkse werkzaamheden!