Verenigde Zaken
Image default
Bouw en onderhoud

Tips van experts voor het opzetten van steigers

Wanneer u klaar bent om steigers te huren of te kopen, moet u ook weten hoe u deze moet opzetten. Het opzetten van steigers hoeft niet de moeilijkste taak ter wereld te zijn.

Ook al lijkt het een beetje op een legpuzzel, het opzetten van een steiger kan met de juiste tips goed worden gedaan. Als je er zeker van wilt zijn dat je een goede installatie hebt, is het natuurlijk een goed idee om een ​​professional in te huren om je steiger te installeren.

tips van experts voor het opzetten van steigers, plan het goed

Met een goed plan voorkom je fouten bij het opzetten van steigers. Je wilt er zeker van zijn dat je het plant en precies weet waar je de steiger heen wilt hebben. Meet en zorg ervoor dat het ook past.
Planning stelt u ook in staat om het juiste type steiger te kiezen. Voor sommige projecten zijn aluminium steigers een goede keuze, terwijl andere projecten mogelijk stalen steigers vereisen.

Bereid het gebied voor

Het volgende dat u wilt doen bij het opzetten van een steiger, is het gebied voorbereiden. Baseer de grondplaten of schroefvijzels om ervoor te zorgen dat u weet waar ze naartoe zullen gaan. U wilt ook weten of u platen of tongboten onder de vijzels nodig heeft en waar ze naartoe gaan, zodat u puin kunt opruimen voordat u uw steiger opbouwt.

Volg de juiste veiligheidsinstructies

Bij het opzetten van steigers staat veiligheid voorop. Volg altijd de juiste veiligheidsinstructies bij het installeren van uw verstevigingen, ankers, banden en eventuele accessoires.

Gebruik altijd leuningen op platforms van 1,80 meter of meer

Zorg er bij het installeren van steigers voor dat u leuningen installeert wanneer een platform zes voet of groter is. Dit zal helpen om de veiligheid te garanderen voor degenen die op het platform werken.
Gebruik deze vier tips van experts voor het opzetten van steigers en neem veiligheid altijd serieus.

https://www.redsteigerbouw.nl/