Verenigde Zaken
Image default
Bouw en onderhoud

Laat je dak coaten door professionals

Elk dak komt weleens voor zware omstandigheden te staan. Denk aan hevige neerval en schimmel- en algenvorming. Dit, en andere factoren, kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat het dak gerenoveerd moet worden. Een geheel nieuw dak is echter prijzig en kost veel tijd om te realiseren. Kies er daarom voor om je dak te laten coaten. Je dak is hiermee nog jarenlang beschermd tegen weersinvloeden en micro-organismen. Ook is dit vlot te realiseren door Het Zuiden Coatings uit Dongen, én is het geen aanslag op je portemonnee.

Voorkom slijtage met dakcoating

Wanneer je dak in een slechte staat verkeert, kan dit veel problemen veroorzaken. Het kan bijvoorbeeld nadelige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering in het pand, zoals lekkages. Dit beperkt de dagelijkse werkzaamheden ook weer; veel kostbare tijd gaat hiermee dus verloren. Je voorkomt dit allemaal door je dak te laten coaten door Het Zuiden Coatings. Deze professionals passen een efficiënte methode toe. Het coatingproces verloopt op de volgende manier:

  1. Allereerst wordt je dak compleet gereinigd. Dit wordt gedaan met zuiver water, met een industriële hogedrukreiniger. Chemicaliën komen hier absoluut niet aan te pas, waardoor een vet- en stofvrij en egaal oppervlak wordt gecreëerd voor de nieuwe coating.
  2. Dan is het tijd om de hechtlaag/primer aan te brengen. Dit zorgt voor een optimale aanhechting van de nieuwe coating. Kritieke punten, zoals hoeken, doorvoeren en afvoeren, krijgen een extra behandeling met een speciale primer. Deze behandeling verhoogt de kwaliteit van de uiteindelijke coating.
  3. De laatste stap is het coaten van je dak. Eén of twee lagen – afhankelijk van de conditie van de onderlaag – zijn voldoende om jarenlang mee te gaan. Je dak is uitstekend beschermd, wat jou zekerheid geeft. Bovendien wordt de coating aangebracht zonder verlies aan materiaal. Speciale voorzieningen zijn daarom niet nodig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Het Zuiden Coatings in Dongen kan je terecht met al je vragen. De contactmogelijkheden vind je op de overzichtelijke en informatieve website. Wil je liever binnen drie dagen een prijsindicatie ontvangen van het coaten van je dak? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!