Verenigde Zaken
Image default
Auto-industrie

Organiseer kabels met behulp van deze eenvoudige tips!

Het is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken om een ​​wirwar van snoeren te ordenen. Een wirwar van draden en snoeren is te vinden in het standaardwerk station, het entertainmentcentrum, de gereedschapskist en de rommellade. Deze dingen zijn niet alleen onaantrekkelijk, maar ook hinderlijk. Het is onmogelijk om te bepalen welk apparaat op welk stopcontact wordt aangesloten. Het vinden van het benodigde snoer wordt een vervelende taak. Niet alleen kan het organiseren van je elektronische draden je ruimte er schoner uit laten zien, maar het zorgt er ook voor dat alles naar behoren blijft functioneren. Een veelgebruikte manier om je kabels en draden te ordenen, is door kabelbinders te gebruiken.

Kabelbinders gebruiken

Kabelbinders van wkk-europe zijn je beste vriend wanneer je snel een wirwar van draden moet ordenen. Dit is essentieel voor mediacenters met meerdere snoeren die uit een enkele overspanningsbeveiliging steken of rond de achterkant van een televisie wikkelen. Als de ene kabel aanzienlijk langer is dan de andere, kan deze een of twee keer om zichzelf worden gewikkeld voordat hij met een kabelbinder wordt vastgezet. Let er bij het vastbinden van kabels op dat je geen knikken maakt, omdat dit de schakelingen binnenin kan beschadigen.

Coaxiale kabel nietjes gebruiken

Wanneer mensen kabels installeren, steken ze meestal tientallen coaxkabel nietjes in de muur. Deze kleine bevestigingsmiddelen zijn bekend onder verschillende namen, waaronder nietjes voor coaxkabels, spijkers of clips. Ze verbergen de draden langs de plint of waar ze bevestigd worden, zoals bij deuren en rond raamkozijnen. Coaxiale kabel nietjes vergrendelen en organiseren kabels op hun plaats. Er is geen reden dat je ze niet kunt gebruiken voor je eigen kabelbende.

Gebruik indien nodig schilderstape

Wanneer je geen kabelbinders meer hebt en een tijdelijke oplossing nodig hebt voor het ordenen van kabels, kan schilderstape helpen. Gebruik schilderstape om snoeren veilig aan de achterkant van een bureau, een muur of de onderkant van een tafel te bevestigen zonder het oppervlak te beschadigen. Het belangrijkste probleem met schilderstape is dat het niet permanent is. Afhankelijk van het type oppervlak, de reinheid en de relatieve vochtigheid kan de tape weken of slechts enkele uren hechten. Voordat je een oppervlak met een delicate lak gebruikt, moet je het eerst testen door herhaaldelijk een stukje tape aan te brengen en te verwijderen.