Verenigde Zaken
Image default
Bouw en onderhoud

Waar rekening mee houden met verhuizen

Niemand verhuist zomaar en zo snel. Als je gaat verhuizen moet je zeker rekening houden met bepaalde dingen, want anders kan je iets vergeten of duurt de verhuizing langer dan gepland en daardoor meer geld kosten als je een team inhuurt om je te helpen verhuizen. 

Spullen verplaatsen

Als je gaat verhuizen moet je natuurlijk alles meenemen dat je wilt meenemen. Vooral meubels, want die zijn niet alleen belangrijk, maar ook vreselijk duur. Je hebt natuurlijk bussen of vrachtwagens die je helpen om die meubels te vervoeren naar je nieuwe huis, maar waar je voor moet uitkijken is dat je de meubels niet beschadigd en zeker de muren en vloer van het oude huis. Je verlaat je oude huis, dus die komt vrij te staan voor iemand anders die daar komt wonen en als er shaden zijn opgelopen tijdens het verhuizen, dan mag je de rekening betalen (als ze erachter komen).

Wat neem je zelf mee?

Simpel gezegd je neemt alles mee wat in je auto past, zoals dozen waar waardevolle spullen in zitten, koffers met kleding, eventueel je huisdieren, badkamerspullen, make-up etc. Wat vooral heel belangrijk is, is dat je jouw sieraden zelf meeneemt, want als het met een team meegaat kan je het misschien kwijtraken. Bekijk onze mogelijkheden. Alles wat je dierbaar is moet je sowieso zelf meenemen anders ben je het kwijt en als je geluk hebt kan je een nieuwe kopen en anders is het verloren.

Tijd

Tijd is je grootste vijand in veel gevallen en ook met verhuizen. Je moet rekening houden met verschillende dingen: hoe lang duurt het om alles te verhuizen naar de nieuwe woning? Wanneer gaat het andere gezin intrekken in het oude huis? Wat is de reistijd van het oude huis naar het nieuwe huis? Over het andere gezin hoef je iets minder zorgen te maken, want die kunnen pas intrekken als jullie weg zijn, maar alles wil je zo snel mogelijk doen en je wilt uiteraard je nieuwe huis inrichten zoals jij dat wilt. 

 

https://oostlandverhuizingen.nl/