Verenigde Zaken
Image default
Financiële diensten

Beste brokers in Nederland momenteel [2022]

In dit artikel gaan we kijken naar de beste brokers in Nederland dit jaar. Waar kun je het beste beleggen, en waarom? We hopen dat je na dit artikel weet waar je het beste kunt beleggen. Heb je iets opgestoken van dit artikel, laat het dan achter in de comments, wij zijn erg benieuwd.

Waarom moet je de juiste broker kiezen?

Voordat je op broker-ads begint te klikken, moet je even de tijd nemen om u te verdiepen in wat voor jouw het belangrijkst is op een handelsplatform. Het antwoord zal enigszins verschillen, afhankelijk van jouw beleggingsdoelen en waar je je in de leercurve van beleggen bevindt.

Wees eerlijk tegen jezelf over waar je jezelf zich op dit moment bevindt  in je investeringsreis en waar je naartoe wilt. Wil jeeen pensioenfonds oprichten en je richten op passieve investeringen die belastingvrije inkomsten genereren? Wilt je daytraden proberen, maar weet je niet waar jemoet beginnen? Houd je van het idee om je eigen portfolio aan te passen en aan te passen, of ben je bereid een professional te betalen om ervoor te zorgen dat het goed wordt gedaan?

Afhankelijk van het pad dat je wilt volgen, kunnen er onderweg nog veel meer vragen zijn die je moet beantwoorden terwijl je ervaring opdoet en je doelen verfijnt. Voor nu begint u echter met deze cruciale overwegingen om je te helpen bepalen welke van de broker eigenschappen die we hieronder bespreken het belangrijkst voor jou zijn. Om die analytische sappen te laten stromen, hebben we verschillende voorbeeldvragen opgenomen onder elk breder onderwerp.

Hoewel elke makelaardij een behoorlijk behoorlijke beschrijving zou moeten hebben van wat voor soort tools en bronnen hun handelsplatform biedt, is de beste manier om de kwaliteit van het platform te beoordelen soms door het een proefrit te geven. Voor makelaars waarmee u gratis een account kunt openen, kan het zelfs de moeite waard zijn om het aanmeldingsproces te doorlopen om toegang te krijgen tot het handelsplatform als dat nodig is.

Waarop baseren wij onze keuze?

Wij baseren onze keuze van de beste brokers in Nederland op onze ervaringen met de maatschappijen. Daarnaast gebroken we ook informatie van brokerfind.nl. We hebben gekeken naar de handelsmogelijkheden die de broker biedt, de kosten de gebruiksvriendelijkheid en nog veel meer. Eigenlijk wel alle dingen die mensen over het algemeen belangrijk vinden. 

Wat is de beste broker?

Wij vinden DEGIRO de beste broker voor Nederlanders op dit moment. Ze hebben een fijn handelsplatform en mobiele app. Daarnasat hebben ze ook een groot aanbod. De kosten zijn in vergelijking tot concurrenten ook erg laag, waardoor je veel kunt besparen. Al met al een erg goede broker dus.

Wat zijn nog meer goede brokers naast DEGIRO? Wij vinden BUX Zero en eToro ook best goed. Daar kun je net weer wat andere dingen als bij DEGIRO. Toch vinden wij DEGIRO wel een stuk beter. Ook omdat het een betrouwbaardere partij is in onze ogen.

Uiteraard verschilt de beste broker voor iedereen, maar ik denk dat een groot deel het hier wel mee eens zal zijn. 

Gebruikte bronnen

Bekijk ook eens deze beste brokers in NL, dit is een erg interessant lijst/top 5. 

Daarnaast hebben wij ook gebruik gemaakt van de website van DEGIRO

Nog vragen?

Nog vragen? Laat het weten en wij zullen zo snel mogelijk reageren. Hopelijk hebben we je een beetje kunnen helpen en weet je nu beter welke broker je moet kiezen om te handelen. We willen je in ieder geval veel succes wensen met je beleggingen en we hopen natuurlijk dat het goed uit gaat pakken. 

Bekijk ook eens onze andere artikelen.